asr a vykon

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Falko
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

asr a vykon

Příspěvek od Falko »

zdravim chlapi dnes se me prihodila zvlastni vec sem jel do kopce a zapinalo se asr najednou zustalo svitit neslo ani vypnout a auto jelo pomaleji az zastavilo to se opakovalo cca 4x nevite nekdo co stim muze asr ovlivnit natolik podavani nafty? nebo co diky za rady snad sem to popsal dobre je problem i se startem O1 TDI 81 kw 2003
TomasHav
Přispěvovatel

Příspěvek od TomasHav »

Ahoj, no ja jsem mel podobny problem a delal to nouzak : vaha vzduchu.

Odpoj ji a uvidis. Ale nejdriv VAG to je zaklad.
A6 4B 110kW AKN
Q7 4M 200kW CRTC
Clovek se porad uci :baby:
sniper--
Aktivista

Příspěvek od sniper-- »

ahoj,ja jsem mel stejnej problem u 81kw tdi...nesla tam nafta,byl ucpanej ventilek u nadze,vycistil se a auto jezdilo.
Falko
Přispěvovatel

Příspěvek od Falko »

sniper-- píše:ahoj,ja jsem mel stejnej problem u 81kw tdi...nesla tam nafta,byl ucpanej ventilek u nadze,vycistil se a auto jezdilo.
no vycistila se nadrz nafta je naka jakoby srazena jezdim na cervenou a daval sem tam aditivum od benziny ale asi tak 4x vic nez pisou tak nevim jestli to spusobilo toto pak naleju cistou naftu a dam vedet
amater
Aktivista

Příspěvek od amater »

mal som podobný problém.... bolo to zavzdušnené - prasknutá trubka od nádrže - ťahalo vzduch.....
Falko
Přispěvovatel

Příspěvek od Falko »

amater píše:mal som podobný problém.... bolo to zavzdušnené - prasknutá trubka od nádrže - ťahalo vzduch.....
no vse vycisteno auto jede zatim normalne ovsem nechapu souvisloct asr kontrolky?? a tez je mozne ze nadmerne mnozstvi aditiv zmeni strukturu nafty?? jinak vsem moc diky este ze sou fajn chlapi
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“