chytne chcípne

Alfa Romeo, Fiat, Lancia...

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
jirka F
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

chytne chcípne

Příspěvek od jirka F »

Mám dotaz,nemám moc zkušenosti z italama tak se obracím na vás. Fiat Brava 1.9D rok 1995 dlouho točí než chytne a když chytne tak hned chcípne. Auto za jízdy zdechlo a od té doby je mrtvé.
jurki888
Aktivista

Příspěvek od jurki888 »

moze niekde nasavat v zduch alebo palivovy filter
jirka F
Přispěvovatel

Příspěvek od jirka F »

Filtr jsem mu dával nový tak před měsícem,nafta do čerpadla OK,sundal jsem trubky do vstřiků a ani nekápne při startování. Obnažil jsem na čerpadle je asi nějaký ventil odpojování paliva nebo co to je,jak říkám fiaty neznám vůbec :-) Je to čerpadlo LUKAS a jak je tam ten ventil tak je na něm třípinový konektor a pod čerpadlo vedou ještě dva drátky do nějaký krabičky ví bůh co to je :-) Tak že zkrátka do vstřiků nejde nafta . . . :?
Harry
Přispěvovatel

lucas

Příspěvek od Harry »

U Lucasů dost často zlobí podávací čerpadlo,jsou tam pertinaxový lopatky v kovovym kroužku,to se většinou vydře a nepodává to naftu.Změř tlak v čerpadle při startu a hned budeš vědět,jestli to dává dost nafty. Jinak tohle je problém Lucasů na všech autech včetně Feldy. (rofl)
jirka F
Přispěvovatel

Příspěvek od jirka F »

A to podavací je součástí čerpadla ? Nebo je třeba v nádrži jako i jiných aut. Ten tlak změřím na výstupu co jde do trubky a do vstřiku?
Peete
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Peete »

rada - kdyz hledate rele zhaveni a nemuzete ho najit, chytnete privodni drat od zhavicu a postupujte po nem smerem od motoru, na 100% narazite na rele zhaveni
Nissan Primera SW 1,9 DCi
jirka F
Přispěvovatel

Příspěvek od jirka F »

vážně "dobrá rada"
Odpovědět

Zpět na „Italské vozy“