Centrální zamykání Passat

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Venca1
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Centrální zamykání Passat

Příspěvek od Venca1 »

Zdravím chlapi,při zamykání na Passatu r.v.99 se všechny zámky zamknou a ten u řidiče se hned zase otevře.Kontrolka SAFE bliká.Kde může být chyba.Komfortka 1J0.. v podlaze je suchá,zámky jsme vyměnili už tři a pořád stejné.V paměti závad to píše akorát nevěrohodný signál dveřního zámku.Kabeláž ve dveřích i průchodce je ok tak sakra proč?Napadá někoho ještě něco??Díky za odpovědi.
pitrisek
Přispěvovatel

Příspěvek od pitrisek »

Mě to dělalo u OI a bylo to v zámku dveří, musel jsem proletovat tišták a byl klid, ty piny co je štekr
Venca1
Přispěvovatel

Příspěvek od Venca1 »

To jsem taky zkouknul,ale měnili jsme zámky celkem tři a dlalo to u všech stejně (wallbash) (wallbash) ,chyba bude někde jinde,ale kde?? (wallbash) (wallbash)
amater
Aktivista

Příspěvek od amater »

malo by to byť v zámku... teda aspoň vždy mi to pomohlo, keď som mal takýto problém... buď preletovať alebo vymeniť celý
fojt
Nováček

Re: Centrální zamykání Passat

Příspěvek od fojt »

Venca1 píše:Zdravím chlapi,při zamykání na Passatu r.v.99 se všechny zámky zamknou a ten u řidiče se hned zase otevře.Kontrolka SAFE bliká.Kde může být chyba.Komfortka 1J0.. v podlaze je suchá,zámky jsme vyměnili už tři a pořád stejné.V paměti závad to píše akorát nevěrohodný signál dveřního zámku.Kabeláž ve dveřích i průchodce je ok tak sakra proč?Napadá někoho ještě něco??Díky za odpovědi.
v levo vedle komfortky máš svazek drátů,kterývede dozadu,sundej bandáž jsou tam 3 spoje kde na jeden drát je připojeno více drátů bude to zoxidované-upadlé,před týdnem jsem to dělal všechny 3 spoje upadlé vw passat rv98
Venca1
Přispěvovatel

Příspěvek od Venca1 »

Tak dnes mě to nedalo ,rozebral jsem oba tři zkušební zámky a všechny měli studeňáky.Tak jsem to proletoval a OK.Díky za postřehy
BEDULIK
Nováček

Příspěvek od BEDULIK »

ZDAR CHLAPI MAM PROBLEM V PASATU RV 97 KDYZ ZAMIKAM TAK ME ZUSTANOU OTEVRENE JEDNY DVERE VZDICKY SE TO STRIDA ZUSTANE VISET CUDLIK KROME DVERI RIDICE UZ NEVIM CO STIM PORADTE DIK :( :(
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“