Chyba cent.zamku, nefunkcne vyhrievanie späťákov, ovládanie.

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
lapsho
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Chyba cent.zamku, nefunkcne vyhrievanie späťákov, ovládanie.

Příspěvek od lapsho »

Dobry den, od včera sa mi začalo haprovať centrálne zamykanie na vodičovej ľavej strane v Octávii. klúčom zamkne všetko vrátane vodičových dverí. Ráno nezamklo ani s kľúčom ani s vnutorným zamykaním ani manuálne s kľúčom potom zamklo len manualne kľúčom a vodičové dvere som musel zatvoriť a zozadu zatlačiť. Okolo obeda šlo otvoriť a zamknúť všetkými 3 sposobmi. Dnes večer šlo zamknúť len s kľúčom, dialkové ani vnútorné zamykanie nefungovalo. Včera mi to robilo dookola. Tým by sa mohla vylúčiť slabá batéria. Dnes som skúšal zapnúť vyhrievanie spätných zrkadiel kde teplé bolo len pravé, skúšal som nastaviť sklon v polohe L nastavilo pravé a v polohe R nastavilo resp.sa hýbalo tiež pravé zrkadlo. Pri zamknutí kľúčom mi po zamknutí cca 20sekund blikajú všetky 6 smerovky 2 krat overené 2O krát bliknú potom zhasňú. Osvetlenie ovladacieho panela svieti a aj svetlo pri otvoreni dveri dole na čalunení aj osvetlenie elektr.nastavenia a vyhrievania.

Riešil niekto taký problem ?

Vďaka za prípadnú radu.
kupim nove auto a mam to vsetko v pici....
Panky
Přispěvovatel

Příspěvek od Panky »

Zkus se podívat na svazek mezi dveřma a sloupkem u řidiče, lámou se tam dráty.
lapsho
Přispěvovatel

f

Příspěvek od lapsho »

Panky píše:Zkus se podívat na svazek mezi dveřma a sloupkem u řidiče, lámou se tam dráty.
dufam,ze to bude len toto
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“