Snimač výšky hladiny oleje
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Snimač výšky hladiny oleje
Octavie 2,0 , po startu za 5 sek. naskočí oranžová kontrolka mazání (teplota + výška hladiny oleje).Olej OK,vymenený snimač ze spodu vane,napájaní snimaču OK.Nedelali ste nekdo neco podobnýho? mne to připadá jako vadný přístrojový panel.
Dík.
Dík.
- patrik.kloucek
- Aktivista
Tak tohle me kluci zajima....jakou ma spinač v zamku souvislost s olejem?Ptam se proto ze ho mam ve svym passatu taky v zamku a marne jsem dumal k čemu tam je,kdyz allarm to auto nema...teda myslim ze ne.Myslel jsem ze je to treba priprava na nej.dodi911 píše:Prepoj a rozpoj konektor, co ti ide do zamku kapoty a uvidis, ci kontrolka zhasne.
pokud ma hlasit stav kapoty tak jak a kde?Me to nedela totiz nic
řj budíků pozná jestli se koukáš na olej to se pozná tím že otevřeš kapotu dobrý ne?
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
pozná to hned pokud je ho pod min ůroveň po opětovném nastartováníchiptuning píše:respektive si mysli , ze olej byl dolit a zhasne , pokud nebyl dolity tak po nekolika km se zase rozsvitiLadas píše:řj budíků pozná jestli se koukáš na olej to se pozná tím že otevřeš kapotu dobrý ne?
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele: