Výfuček TDi

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
SUchanek09
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Výfuček TDi

Příspěvek od SUchanek09 »

zdravím vás tu všechny. nákou dobu si toto forum pročítám a nakonec po nekolika nezdařených pokusech se mi povedlo zaregistrovat. chtěl jsem se optat,zda někdo máte na svém tdi nějakej upravenej vejfuček? jestli ladák průchozí udělá nejakej pjeknej zvuk jako bývá na benzinu či nikoliv. mám octávku 81kw trisky sprint 764 ,katík a erg OFF
SUchanek09
Sběrač informací

Příspěvek od SUchanek09 »

to tu nikdo tyto upravy neprovozuje? našel jsem pár videjí na youtube ale chtěl bych se spíš zeptat na konkrétní lidi co maj v autech a jaký to má vlastnosti. třeba zvětšení průměru trubky atd.
oktáf
Přispěvovatel

Příspěvek od oktáf »

CFHC
Jim
Site Admin

Příspěvek od Jim »

tak třeba dej komplet rouru od turba až na konec...

sám mám čistou rouru cca 63mm, je to pěkně slyšet a hvízdá při řazení... 8) jsem spokojen
Fabia RS - 274PS, 578N.m. - DIESELPOWER - EX
BMW 335Cd - 368PS, 790Nm - DIESELPOWER - EX
Lexus GS300
Obrázek
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

SUchanek09 píše:to tu nikdo tyto upravy neprovozuje? našel jsem pár videjí na youtube ale chtěl bych se spíš zeptat na konkrétní lidi co maj v autech a jaký to má vlastnosti. třeba zvětšení průměru trubky atd.
Mna uy asi porazi, vzdy pisat dookola to iste. Staci hladat nic ine netreba robit. http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... 990#279990
Cufator
Nováček

Příspěvek od Cufator »

Jak píše kolega, asi jsi málo hledal. píše se tu , že kat+egr off+60mm čistej až dozadu = víc slyšet turbo, zvuk trochu zmohutní, ale řvát to nebude jak benzín. Pokud už jsi viděl videa na youtube a něco tady přečet, myslím, že prtát se nemá cenu... (hm) Každej ti totiž řekne neco jiného...
OII BJB 04´- tlak 100kW, tep 300Nm
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“