Zrovna ted resim problem se studenymi starty u Alhambry II, chytne to na prvni otoceni, ale tak 3-4s se to hrozne hádá, vibrace, hrozivy zvuky, prijde mi jako by to bezelo jen na 2-3 valce. Dela to jen kdyz auto stoji dyl jak 12h a pri teplotach kolem nuly a min. Cim to muze byt, poradi nekdo? Zhavicky, teplotni cidlo?
Uz len zo slusnosti predtym ako sa niekto obrati z prosbou o pomoc na tomto fore, tak by si mal skontrolovat aspon zakladne veci a nezatazovat druhych moznoze s drobnostami.
Jestli ma nekdo problem s tim ze ho zatezuju,tak mi nemusi odpovidat. A jestli je zatizenej az moc,tak nemusi otvirat tema kdyz je to furt dokola a jestli je uplne pretizenej at sem ani neleze.
Tak jsem vymenil zhavicky a jsem nasr.... ,protoze jsem akorat vyhodil penize. Dneska rano startuju a zase to kuckalo. Co dal? Nekdo mi rikal ze je nejakej ventil u palivovyho filtru a ten ze casem zacne propustet naftu a pak to blbe startuje. Nebo ze by to tepl. cidlo? Predevcirem bylo -4 a nastartovalo to perfektne, dneska na teplomeru 0 a zas hrozny. A kdyz si to tak uvedomim, tak jak byly ty mrazy kolem -15 tak jsem problemy nemel, vetsinou to dela v rozmezi -2 az +2. Diagnostika zadnej problem neukazala.
Zhavi to urcite, kdyby to nezhavilo tak v -10 nenastartuju. Zhavicky byly 2 spatny. Ale dela to porad to samy. Ja VAG nemam, tak leda do servisu. Ale chci se zeptat jestli se to pozna kdyz to cidlo odpojim uplne.
Mám taky tenhle problém akorát mě to dlouho po ránu točí a pak to chytne na tři a po 2vteřinách čtvrtej.Žhavičky mám taky nový Bošácký.
Mám takový asi blbý dotaz. Jde u PD vůbec nastavit předvstřik?
Ja myslel že tam je to daný
Daný to je, když je to dobře nastavený.
Jinak dobrý PD blafne i bez žhavení, zkoušel jsem Sharana 85kw v -16 s vyplým žhavením točil 5 sekund a chytnul.
A jak dobře nastavený?To je na jaký se to při rozvodech nasadí zub?Jinak palivový filtr mám taky novej No už aby ten hnusnej marast roztál a oteplilo se a spraví se to samo
Odpj snimac teploty a skus nastartovat. Ak RJ nebude vediet teplotu tak si mysly ze ja -20 a bude dlho zhavyt (aj 30s) potom startni a hned zistis nacom si.