galax 2 2005 bufik chyba 01407
Moderátoři: šulda, Moderátoři
galax 2 2005 bufik chyba 01407
měl bych prosím dotaz": rozebral jsem nefunkční bufík hydronic 2f D5Z-F eberšprech.po vyčištění , namazání a výměně těsnění ,(žhavička keramika+ sitko ok)podávací čerpadlo +větrák ok) se mi jej podařilo rozjet,ale vystoupal opakovaně na teplotu hoření max 105 stupnů a sám se vžy vypnul,napsalo to chybu 01407-přerušení plamene 35-00- - -tahle chyba tam byla i před rozebráním s tím rozdílem že chyba byla i v řj motoru tak ten buf nespínal.ted se rozjede a zas vypne s touhle chybou co to může být?pokud vymažu chyby tak najede a cca 105stupnu zas vypne.jinak nehlásí žádnou jinou chybu
- daniel.987
- Přispěvovatel
re
chtěl bych dodat že běžná teplota hoření má být 300 stupnů a rozdíl mezi vstupní a výstupní vodou nesmí být větší než 15 stupnů což nemám spíše se to vypne po nějakém čase a ta teplota 105 st tam asi tak zrovna dojde ,takže kdyby to bylo čerpadlo tak by to psalo jinou chybu ????? navíc v motoru pod stěračí to bzučí tak to čerp asi ok
-
- Nováček
-
- Nováček
Áno cvaka. Niekto predomnou menil asi palivové čerpadlo a na hadicu odkiaľ nasáva podávanie čerpadlo nedali pozor, jak ju vkladali bola zalomena do písmena V takže nasavala vzduch. Je to tvrdá hadica, vyrovnali sme ju, ale aj tak prestane po minúte horieť, ideme vyskúšať priamo z nádobky s benzínom či pôjde viac ako minutu
----byla to řídící jednotka.O dva roky později jsem opravoval i uhlíky v čerpadle ,které nešlo vůbec-to už bufík jen nastartoval a hned se sám vypnul.je přímo nutné udělat vypínač na čidlo pod stěrači a v průběhu roku alespon 3x bufík spustit ,jinak se zalepuje palivová cesta šmejdskou naftou prodávanou všude v eu.Při používání v zimním období neměl nikdy problém,když jsem jej chtěl zapnout po roce byl vždy problém -proto ten vypínač .ten to vyřešil
Naposledy upravil(a) smitko dne 03 lis 2016, 08:11, celkem upraveno 1 x.
-
- Nováček