prosim vas o radu na xare I 2.0 hdi ide vsetko v poriadku len zrazu naskoci kontrolka motora a ide do vysokych otaciek.ked to napojim na pc napise riadjaca jednotka.tak co je vadna??? lebo mne to nespravilo ani raz iba majitelovy...ked chybu vymazem zase je do casu dobre..vopred dakujem
Martink píše:prosim vas o radu na xare I 2.0 hdi ide vsetko v poriadku len zrazu naskoci kontrolka motora a ide do vysokych otaciek.ked to napojim na pc napise riadjaca jednotka.tak co je vadna??? lebo mne to nespravilo ani raz iba majitelovy...ked chybu vymazem zase je do casu dobre..vopred dakujem
Ako napiše riadiaca jednotka? Co aku chybu. Z čim to diagnostikuješ.
Nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byť ešte horšie!!!
Seat Toledo 2,0 16V , Fiat Regata 1,7 Tdi
mne to sem prislo so zavadou ze nejde cerpadlo v nadrzi bol tam zly kontak a potom som tam mal 3 chyby plynovy pedal vazic a nejake cidlo a zistil ze vsetky cidla su spojene jednym kablom v ktorom ma byt kostra a ma ju tam pustat rj ale nepusta....tak som tam priviedol kostru ja tak neviem ci to nemoze aj toto robit...
Martink píše:mne to sem prislo so zavadou ze nejde cerpadlo v nadrzi bol tam zly kontak a potom som tam mal 3 chyby plynovy pedal vazic a nejake cidlo a zistil ze vsetky cidla su spojene jednym kablom v ktorom ma byt kostra a ma ju tam pustat rj ale nepusta....tak som tam priviedol kostru ja tak neviem ci to nemoze aj toto robit...
Tak takéto drasticke zásahy by som teda nerobil.
uz som to zistil!!tak ked sa zapla klima alebo sa dal ofuk predneho okna tak vtedy vyhodilo chybu zdvihlo otacky a nereagovalo na plyn...neviete ci je to na figu rj alebo co??
Ja by som najprv vyskušal všetko zapojit tak ako to bolo pred tvojim zasahom a hladať realnu chybu .Teda tu čo ti vypiše diagnostka.Ešte stale si nenapisal ake čidlo vypisovalo.