1.9 dTi ztraci vykon

Citroen, Peugeot, Renault..

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
ratas
Sběrač informací
Odpovědi: 0

1.9 dTi ztraci vykon

Příspěvek od ratas »

Zdravím všechny,
mám dotaz - na Laguně I se absolutně náhodně rozsvěcuje kontrolka motoru a motor ztratí výkon, skoro jako by chcípl, po nějaké době se znovu rozběhne. Někdy ztratí výkon aniž by se rozsvítila kontrolka. Zároveň se mi zdá, že nepíská turbo, jak by mělo. Motor je vyměněn a závada se projevovala před i po výměně.

Dík moc za odpovědi.
Toledo 1L 1,9 TDi
Michal99
Přispěvovatel

Příspěvek od Michal99 »

Předvstřik
VW Sharan 1.9TDI AFN,egr off,MAF off
donedávna Ford Mondeo 1,8TD combi,EGR Off,KAT Off
origoš
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od origoš »

Jestli by to nechtělo dát na diagnostiku.
Benzín patří do letlampy a taky do resistinu

www.mosaznevyrobky.cz
ratas
Sběrač informací

Příspěvek od ratas »

No ze by to dělal předvstřik mi přijde jako nesmysl - někdy se to neprojevi 200 km a pak to dělá co deset a hlavně motor se dal nastrojený, takže i s druhým čerpadlem. A s diagnostikou to taky nějak nejde vyřešit, nic nenašla.
Toledo 1L 1,9 TDi
J_Design
Nováček

Příspěvek od J_Design »

Mel jsem ten samej problem.....u me to delal imobilizer ktere z niceho nic uzavrel palivo a pak to zase jelo......motor nemel zavadu a resili jsme tzo na diagnostice a byli dve reseni....bud kompletni vymena vsech soucasti imobilizeru a nebo jej v ridici jednotce odpojit elektronicky coz me vyslo na nakych 10tkc.auto je ted jako bez imobilizeru ale jede porad. U renaultu s tim byvaji caste potize
stefi
Přispěvovatel

Příspěvek od stefi »

no 10 litrov to je dost za immo off :o
Mike76
Sběrač informací

Příspěvek od Mike76 »

J_Design píše:Mel jsem ten samej problem.....u me to delal imobilizer ktere z niceho nic uzavrel palivo a pak to zase jelo......motor nemel zavadu a resili jsme tzo na diagnostice a byli dve reseni....bud kompletni vymena vsech soucasti imobilizeru a nebo jej v ridici jednotce odpojit elektronicky coz me vyslo na nakych 10tkc.auto je ted jako bez imobilizeru ale jede porad. U renaultu s tim byvaji caste potize
no povedal by som ze to je nezmysel ....
Mike76
Sběrač informací

Příspěvek od Mike76 »

diagnostika ...to v prvom rade, inak tapas v oblakoch
chosepm
Aktivista
Odpovědi: 1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chosepm »

nebo pokud je to po výměně motoru a dělalo to před i po, zkus se poohlídnout po podtlakovejch hadičkách a el. zapojení ventilů ovládání EGR a turba...
***VAG,PSA,Renault***
michalc
Přispěvovatel

Příspěvek od michalc »

ahojte podla mna sa ucpava privod nafty alebo chyta niekde vzduch co je dost caste u renaltu
sniper--
Aktivista

Příspěvek od sniper-- »

soused ma ten samej problem...straci mu vykon..ted jsem to s nim resil a zda se mi jak je turbu ta regulace,tak pri pridani treba az do plnej otacek motoru se ani nehne....to by dle me mela nebo se pletu?
Zdeněk M
Aktivista

Příspěvek od Zdeněk M »

sniper-- píše:soused ma ten samej problem...straci mu vykon..ted jsem to s nim resil a zda se mi jak je turbu ta regulace,tak pri pridani treba az do plnej otacek motoru se ani nehne....to by dle me mela nebo se pletu?
Ja bych dal novou vahu a hned uvidis jak potahne Renault jeden z.......j.
ESOX
Nováček

Příspěvek od ESOX »

Čau chlapi ,mám podobnej problém tak nechci zakládat další topic tak to napíšu sem když dovolíte, můj problém je takový,za jízdy mi problikává kontrolka SERVICE a VSTŘIKOVÁNÍ motor zvadne ale netáhne byl sem na diagnostice a tam mi to napsalo toto ,,senzor šoupátka lineárního řadiče'' číslo chyby 1114
cca 70km najeto a probliklo mi to asi 6x.Nevíte náhodou co to je a kde to je?Díky za rady :?
Renault Laguna 1.9 dTi
ESOX
Nováček

Příspěvek od ESOX »

ESOX píše:Čau chlapi ,mám podobnej problém tak nechci zakládat další topic tak to napíšu sem když dovolíte, můj problém je takový,za jízdy mi problikává kontrolka SERVICE a VSTŘIKOVÁNÍ motor zvadne ale netáhne byl sem na diagnostice a tam mi to napsalo toto ,,senzor šoupátka lineárního řadiče'' číslo chyby 1114
cca 70km najeto a probliklo mi to asi 6x.Nevíte náhodou co to je a kde to je?Díky za rady :?
Tak už sem to zjistil co to je, pomocný snímač otáček(řídící vstřik)
Renault Laguna 1.9 dTi
gargamelc
Přispěvovatel

Příspěvek od gargamelc »

odmerat cidlo otacok :D
Odpovědět

Zpět na „Francouzské vozy“