1.9 dTi ztraci vykon
Moderátoři: šulda, Moderátoři
1.9 dTi ztraci vykon
Zdravím všechny,
mám dotaz - na Laguně I se absolutně náhodně rozsvěcuje kontrolka motoru a motor ztratí výkon, skoro jako by chcípl, po nějaké době se znovu rozběhne. Někdy ztratí výkon aniž by se rozsvítila kontrolka. Zároveň se mi zdá, že nepíská turbo, jak by mělo. Motor je vyměněn a závada se projevovala před i po výměně.
Dík moc za odpovědi.
mám dotaz - na Laguně I se absolutně náhodně rozsvěcuje kontrolka motoru a motor ztratí výkon, skoro jako by chcípl, po nějaké době se znovu rozběhne. Někdy ztratí výkon aniž by se rozsvítila kontrolka. Zároveň se mi zdá, že nepíská turbo, jak by mělo. Motor je vyměněn a závada se projevovala před i po výměně.
Dík moc za odpovědi.
Toledo 1L 1,9 TDi
Mel jsem ten samej problem.....u me to delal imobilizer ktere z niceho nic uzavrel palivo a pak to zase jelo......motor nemel zavadu a resili jsme tzo na diagnostice a byli dve reseni....bud kompletni vymena vsech soucasti imobilizeru a nebo jej v ridici jednotce odpojit elektronicky coz me vyslo na nakych 10tkc.auto je ted jako bez imobilizeru ale jede porad. U renaultu s tim byvaji caste potize
no povedal by som ze to je nezmysel ....J_Design píše:Mel jsem ten samej problem.....u me to delal imobilizer ktere z niceho nic uzavrel palivo a pak to zase jelo......motor nemel zavadu a resili jsme tzo na diagnostice a byli dve reseni....bud kompletni vymena vsech soucasti imobilizeru a nebo jej v ridici jednotce odpojit elektronicky coz me vyslo na nakych 10tkc.auto je ted jako bez imobilizeru ale jede porad. U renaultu s tim byvaji caste potize
Čau chlapi ,mám podobnej problém tak nechci zakládat další topic tak to napíšu sem když dovolíte, můj problém je takový,za jízdy mi problikává kontrolka SERVICE a VSTŘIKOVÁNÍ motor zvadne ale netáhne byl sem na diagnostice a tam mi to napsalo toto ,,senzor šoupátka lineárního řadiče'' číslo chyby 1114
cca 70km najeto a probliklo mi to asi 6x.Nevíte náhodou co to je a kde to je?Díky za rady
cca 70km najeto a probliklo mi to asi 6x.Nevíte náhodou co to je a kde to je?Díky za rady

Renault Laguna 1.9 dTi
Tak už sem to zjistil co to je, pomocný snímač otáček(řídící vstřik)ESOX píše:Čau chlapi ,mám podobnej problém tak nechci zakládat další topic tak to napíšu sem když dovolíte, můj problém je takový,za jízdy mi problikává kontrolka SERVICE a VSTŘIKOVÁNÍ motor zvadne ale netáhne byl sem na diagnostice a tam mi to napsalo toto ,,senzor šoupátka lineárního řadiče'' číslo chyby 1114
Renault Laguna 1.9 dTi