AGR vs. 81kw
Moderátoři: šulda, Moderátoři
AGR vs. 81kw
hledal sem asi 20 stranek a nenasel sem tak si dovoluju zalozit, kdyztak se omlouvam pokud bylo..
co vse je potreba predelat kdyz chci na AGR tdi z G4 66kw dat turbo z 81kw?? diky
co vse je potreba predelat kdyz chci na AGR tdi z G4 66kw dat turbo z 81kw?? diky
jednotku oba svazky ovládání turbíny N75 první díl výfuku nebo jen přírubu
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
ty uz tuhle zmenu mas na svy kokte za sebou, vid?? ja sem takovej ten kamos od Zdendu Vranu se stribrnou B4, radil jsi mi jak na silentbloky na motoruHuml píše:a proč svazky? N75, výstupní hadici z turba, vstupní od filtru k turbu, mazací trubku, odtok, pokud ho nebudeš mít k turbu, 1. díl, nějaký hadičy, abys to mohl přetahat to zapojení
aha a jak mám vyčuchat že to má v B4? v tom případě moje info jsou bezpředmětné 
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower