Octavia 1,6 LX NETOPÍ
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Octavia 1,6 LX NETOPÍ
Zdravim,
Mám Octavii model 96-00 a problém je že topení netopí fouká pořád studenej vzduch, termostat OK teplota vody 90 a drží v poho. Lanko co vede od kolečka na teplej nebo studenej vzduch taky ok.
Neví někdo čím to?
Mám Octavii model 96-00 a problém je že topení netopí fouká pořád studenej vzduch, termostat OK teplota vody 90 a drží v poho. Lanko co vede od kolečka na teplej nebo studenej vzduch taky ok.
Neví někdo čím to?
tak přesně tohle jsem tady teď měl na okuk je to 1.6 octa 2003?? , budu se v tom kuchat v pondělí. Teplota OK, nepřehřívá se, ke chladiči to jakž takž proudí asi, ale hadice k topení studený. z odvzdušňováku nic moc nejde, taky si myslím na vodní pumpu... 
jo,má to 122 tis najeto poctivě, kdy se na tom mění rozvody? řek bych že jsou původní,ani majitel neví, že by mu je dělali..

jo,má to 122 tis najeto poctivě, kdy se na tom mění rozvody? řek bych že jsou původní,ani majitel neví, že by mu je dělali..
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

právě že to netopí ani za zahřívání, nebo tak, že to nejni moc poznat. ale ohřívá se to prý normálně, i vmrazech na 90 C za chvilku vpoho. ikdyž jsem zaškrtil hadice k chladiči svorkou, tak to do topení prostě neproudí
na vrtulku věřim..

Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.

tak to bylo tou vodní pumpou, vrtulka prasklá a protáčela se . 

přišlo mě,že ten plast vrtulky je hrozně křehkej, asi už toho měl dost po 125 tis km a 5ti letech.... 

tak ja mam taky problem - 1,6 74 kw 98 rok - netopi na volnobeh a mam i LPG
mam nove rozvody, vodni pumpu mosaznou, nova napln nemrzky, novej termostat, nove topeni - radiator.
hlava byla tez venku a vse ok.
Nemuzu si pomoct, do topeni zhava hadice ta z prava a leva je chladna.
Topeni se ohreje kdyz to tocim nad 2000 o/min.
Jinak dopredu do chladice to nejde a mrkal jsem do exp.nadobky a vrchem pritejka kapalina, ale malinko - takove vice kapkovite - ne curkou.
Kde mam hledat zavadu.
Dekuji
mam nove rozvody, vodni pumpu mosaznou, nova napln nemrzky, novej termostat, nove topeni - radiator.
hlava byla tez venku a vse ok.
Nemuzu si pomoct, do topeni zhava hadice ta z prava a leva je chladna.
Topeni se ohreje kdyz to tocim nad 2000 o/min.
Jinak dopredu do chladice to nejde a mrkal jsem do exp.nadobky a vrchem pritejka kapalina, ale malinko - takove vice kapkovite - ne curkou.
Kde mam hledat zavadu.
Dekuji
-
- Aktivista
pokud je poškozená vrtulka vodního čerpadla pozná se to tak že když vypračuješ po dán ici nebo do kopců tak vyletí teplota,
pokud jsou obje hadice do topení vřelé tak nedovírá klapka studený vzduch, a co nejvíc kabinový filtr je KO, poslední době vidím že se ti ucpe pravý odtok kabinák zvlhne a zamrzne miloš
pokud jsou obje hadice do topení vřelé tak nedovírá klapka studený vzduch, a co nejvíc kabinový filtr je KO, poslední době vidím že se ti ucpe pravý odtok kabinák zvlhne a zamrzne miloš