přístrojová deska
Moderátoři: šulda, Moderátoři
přístrojová deska
mám problém s deskou na octavii I přístrojovka občas jde občas ne chybová pamět je prázdná nemáte někdo nějakou radu
kouknul bych an konektory za přístrojovkou a potom bych kdyžtak rozhodil přístrojovku a kouknul jeslti tma nejsou nějaký studený spoje an tišťáku:-)
1. Octavia 19TDi GLX+(klima) AGR, 1998, trysky DSLA150P520, jednohmota ATD + organika, upgrade MAF,EGR+KAT off, 550000km; 5W40; puky Audi TT, + 3cm UP, 4x disk, VAG
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
Ahoj chlapi, taky mám problém s přístrojovkou, tak to hážu sem, ať nezakládám další téma.... Mám Passat B5 facelift, r.v.2003. Před 2 dny mi začala blbnout přístrojovka- vždy po vypnutí klíčku se vynuluje vše, co jde - hodiny, všechny údaje v maxidotu (dlouhodobé i krátkodobé) i denní kilometry. Podle všeho do ní nejde stálý proud po vypnutí zapalování, protože ani nezobrazuje otevřené dveře. Pojistky jsou všechny ok, přístrojovka jinak funguje celá a bez problémů. V paměti závad nic není..... Konektory za přístrojovkou jsou ok, zkoušel jsem s něma všelijaké psí kusy a žádná změna. Nevím, jestli to má souvislost, ale zároveň s tímto problémem se auto začalo "jinak" zamykat. Vždy tam býval typický zvuk dvojitého cvaknutí (stejně jako na G4 a O1), teď to cvakne jen jednou. Máte nějaké nápady, nebo nesetkal se s tím už někdo? Díky za jakékoli tipy....
Zdravím a také se přidávám s přístrojovkou. Mám Leona 1M a postupně mi začala vynechávat část přístrojovky (podsvícení, palivoměr, teploměr, otáčkoměr, tacho +několik kontrolek jako žhavení apod.) a během roku se to zhoršovalo až nyní nejde nic. Kontrolka dobíjení, směrovek, světel a počítadlo km makají. Ostatní nic. Rozebral jsem přístrojovku do mrtě, proměřil přívod 12V stálých, 12V od klíčku, kostru, dokonce i proměnlivých 12V od podsvícení a vše naměřeno v pořádku. Bohužel přístrojovka bez reakce. Rovněž žádná reakce na pohyb kabeláže, pohyb svorkovnicemi. Poradí někdo? 
Seat Leon TDI, 110 kW
comfortka???L píše:Ahoj chlapi, taky mám problém s přístrojovkou, tak to hážu sem, ať nezakládám další téma.... Mám Passat B5 facelift, r.v.2003. Před 2 dny mi začala blbnout přístrojovka- vždy po vypnutí klíčku se vynuluje vše, co jde - hodiny, všechny údaje v maxidotu (dlouhodobé i krátkodobé) i denní kilometry. Podle všeho do ní nejde stálý proud po vypnutí zapalování, protože ani nezobrazuje otevřené dveře. Pojistky jsou všechny ok, přístrojovka jinak funguje celá a bez problémů. V paměti závad nic není..... Konektory za přístrojovkou jsou ok, zkoušel jsem s něma všelijaké psí kusy a žádná změna. Nevím, jestli to má souvislost, ale zároveň s tímto problémem se auto začalo "jinak" zamykat. Vždy tam býval typický zvuk dvojitého cvaknutí (stejně jako na G4 a O1), teď to cvakne jen jednou. Máte nějaké nápady, nebo nesetkal se s tím už někdo? Díky za jakékoli tipy....
Vag-com byl je a bude 
koukni na svorkovnice co jdou mezi motorovym prostorem a interierem (jsou pod mechanizmem steracu). Jinak takhle blbne jen pristrojovka nebo nesviti treba i zbytek auta?grizzly píše:Zdravím a také se přidávám s přístrojovkou. Mám Leona 1M a postupně mi začala vynechávat část přístrojovky (podsvícení, palivoměr, teploměr, otáčkoměr, tacho +několik kontrolek jako žhavení apod.) a během roku se to zhoršovalo až nyní nejde nic. Kontrolka dobíjení, směrovek, světel a počítadlo km makají. Ostatní nic. Rozebral jsem přístrojovku do mrtě, proměřil přívod 12V stálých, 12V od klíčku, kostru, dokonce i proměnlivých 12V od podsvícení a vše naměřeno v pořádku. Bohužel přístrojovka bez reakce. Rovněž žádná reakce na pohyb kabeláže, pohyb svorkovnicemi. Poradí někdo?
Skoda Octavia II RS TDI CEGA 125kW
VCDS 18.x.x
VCDS 18.x.x
Taky přidám problémek... Mám "nový" (jiný) budíky s PP do Fabie diesel a nejde mi na nich změnit motorizace na 1.9... byly z 1.4TDi prostě mi to nebere kódování 00102 (původní 00101) tím pádem mi nefunguje tachometr. Pak ještě když při jízdě jedu do zatáčky letí mi dolů palivoměr a píská rezerva. A jako třešnička na dortu mi svítí kontrolka posilovače. V přístrojovce chyby nejsou ale z jiné ŘJ (Gateway nebo centrálka teď přesně nevím) jsem vyčetl chybnou CAN-BUS komunikaci. Budíky jsou mrtvý že?