reference k firmě
Moderátoři: šulda, Moderátoři
reference k firmě
1x VW Passat 1.9 TDI PD 96kW 4 motion+ chip
2x Superb 2, 2.0 TDI CR 125 kW
-
- Aktivista
... asi tak, nehlede na to, ze co lze ocekavat od firmy, ktera ma stranku www.prdel.cz/ (prelozeno)

Ne, ted vazne - DieselPower ma zkusenosti, trvanlivost, refence a seriozni pristup k podnikani - jak z hlediska puvodu SW, tak i HW apod.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Asi nebyla pochopena otázka. Máte někdo zkušenosti s touto firmou? Já vím, že Dieselpower jsou profíci
. O nich jsem toho slyšel již mnoho. Proto se ptám na tuto firmu, kterou mnoho lidí nezná. Mám od nich čipované auto z doby, kdy jsem o jiných firmách nevěděl a proto chci vědět zda jsem tenkrát udělal dobře. Auto jede krásně. Chci jen reference. Díky

- reesha
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: reference k firmě
Ano, prasárna na entou, nevim kde berou úpravy..Ripper píše:Máte někdo zkušenosti s touto firmou co se týká chiptuningu?
http://www.ass.cz/Tcenter.htm
Dnes jsem po nich předělával auto, pán se divil, že už zničil druhé turbo. Přitom to nebylo v žádném případě vyšponované na maximum co se týče výkonu. Jen jim zcela unikají souvislosti.
-
- Aktivista
[quote="reesha"]...[quote]
Tak to musi byt uz neco, kdyz to jindy slusneho Reeshu dohnal k pouziti takovych terminu
Gimmi some fresh blood
Tak to musi byt uz neco, kdyz to jindy slusneho Reeshu dohnal k pouziti takovych terminu

Gimmi some fresh blood

TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 

Tak to jste mě docela vyděsili. Jezdím s jejich čipem již cca. rok a půl, najezdil jsem cca 20tis km. a mám pocit, že auto jede dobře. Možná by stálo za to aby se mi na to Reesha podíval a řekl svůj názor
. možná jsem se tenkrát ukvapil. Dal jsem na typ od jedné firmy tady u nás v Litvínově. Oni jezdí soutěže a nechávají si od něj čipovat auta. On se mě tenkrát ptal, jestli to chci našponovat aby to "trhalo asfalt"
, nebo jestli chci auto používat na běžný provoz. Volil jsem druhou variantu. Co na to Reesha
. Když bych přijel jseš ochoten se v tom projet a možná Ti to bude stačit aby jsi si udělal obrázek. Potom bych to řešil dál podle toho co řekneš.

- reesha
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Asi by to bylo nejlepší. Takto se bavíme o ničem, a jestli nabízí více variant, tak mají třeba také více dodavatelů úprav. Je možné, že dodavatel jménem "Cédéčko z EBAYe" dělá bezpečnější úpravy než dodavatel "Trhač asfaltu".
Auto se kterým jsem měl tu čest dělal právě "Trhač asfaltu", a můžu říct, že tam řádil jak černá ruka

Auto se kterým jsem měl tu čest dělal právě "Trhač asfaltu", a můžu říct, že tam řádil jak černá ruka

- subz3ro_tdi
- Aktivista
Tak poznam ludi, co tvrdia ze turbo a spojka je spotrebny material... a pritom su v obore peeeeekne dlho, mozno viete o kom hovorim 

Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
-
- Aktivista
Mvool? Spotreba na 1000km: 70l nafty, 25l oleje, 2 spojky a 5 turbin? 
Nevim, zda se do toho oboru opravdu nekdy dostal - je velky rozdil mezi tim, co clovek chce a co dokaze. Mam duvod se domnivat, ze clovek, ktery chce "byt v oboru", tak by mel vyvijet a to on nikdy (az na svoje powerboxy) nic nevymyslel, jen vzdy vy/zneuzival potencial okoli a tyto informace a tyto poznatky nezridka nasledne predstavovat jako vlastni. Ostatne jeho byvali "kolegove" by mohli povidat sve

Nevim, zda se do toho oboru opravdu nekdy dostal - je velky rozdil mezi tim, co clovek chce a co dokaze. Mam duvod se domnivat, ze clovek, ktery chce "byt v oboru", tak by mel vyvijet a to on nikdy (az na svoje powerboxy) nic nevymyslel, jen vzdy vy/zneuzival potencial okoli a tyto informace a tyto poznatky nezridka nasledne predstavovat jako vlastni. Ostatne jeho byvali "kolegove" by mohli povidat sve

- subz3ro_tdi
- Aktivista
Forest: nie, jedna sa o nemenovanu slovensku firmu (vlastne dve) so superlativom v mene 

Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Audi A2 1.4TDI
- TDIfun
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Forest píše:Mvool? Spotreba na 1000km: 70l nafty, 25l oleje, 2 spojky a 5 turbin?