reference k firmě

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Ripper
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

reference k firmě

Příspěvek od Ripper »

Máte někdo zkušenosti s touto firmou co se týká chiptuningu?

http://www.ass.cz/Tcenter.htm
1x VW Passat 1.9 TDI PD 96kW 4 motion+ chip
2x Superb 2, 2.0 TDI CR 125 kW
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

no asi bych důvěřoval prověřeným.... www.dieselpower.cz
;)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Ladas píše:no asi bych důvěřoval prověřeným.... www.dieselpower.cz
;)
... asi tak, nehlede na to, ze co lze ocekavat od firmy, ktera ma stranku www.prdel.cz/ (prelozeno) (rofl)

Ne, ted vazne - DieselPower ma zkusenosti, trvanlivost, refence a seriozni pristup k podnikani - jak z hlediska puvodu SW, tak i HW apod.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Ripper
Přispěvovatel

Příspěvek od Ripper »

Asi nebyla pochopena otázka. Máte někdo zkušenosti s touto firmou? Já vím, že Dieselpower jsou profíci :) . O nich jsem toho slyšel již mnoho. Proto se ptám na tuto firmu, kterou mnoho lidí nezná. Mám od nich čipované auto z doby, kdy jsem o jiných firmách nevěděl a proto chci vědět zda jsem tenkrát udělal dobře. Auto jede krásně. Chci jen reference. Díky
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

osobně ne ani o nikom nevím kdo by něco od nich měl...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
reesha
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: reference k firmě

Příspěvek od reesha »

Ripper píše:Máte někdo zkušenosti s touto firmou co se týká chiptuningu?

http://www.ass.cz/Tcenter.htm
Ano, prasárna na entou, nevim kde berou úpravy..

Dnes jsem po nich předělával auto, pán se divil, že už zničil druhé turbo. Přitom to nebylo v žádném případě vyšponované na maximum co se týče výkonu. Jen jim zcela unikají souvislosti.
Obrázek Obrázek

Prohlížeč logů LogView stahujte tady

PS: Hledáme (ne)mechanika, viz odkaz s popisem
reesha
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reesha »

Ještě mám od nich jeden email, kde se pravděpodobně snažili vyšvihnout svou fundovanost v oboru. Bohužel dost přestřelili s odpovědí na jednoduchou otázku a věřte mi, že by se zde na foru nad tím leckdo dobře zasmál.
Obrázek Obrázek

Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

[quote="reesha"]...[quote]

Tak to musi byt uz neco, kdyz to jindy slusneho Reeshu dohnal k pouziti takovych terminu :D

Gimmi some fresh blood Obrázek
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Ripper
Přispěvovatel

Příspěvek od Ripper »

Tak to jste mě docela vyděsili. Jezdím s jejich čipem již cca. rok a půl, najezdil jsem cca 20tis km. a mám pocit, že auto jede dobře. Možná by stálo za to aby se mi na to Reesha podíval a řekl svůj názor ;) . možná jsem se tenkrát ukvapil. Dal jsem na typ od jedné firmy tady u nás v Litvínově. Oni jezdí soutěže a nechávají si od něj čipovat auta. On se mě tenkrát ptal, jestli to chci našponovat aby to "trhalo asfalt" :o , nebo jestli chci auto používat na běžný provoz. Volil jsem druhou variantu. Co na to Reesha ;) . Když bych přijel jseš ochoten se v tom projet a možná Ti to bude stačit aby jsi si udělal obrázek. Potom bych to řešil dál podle toho co řekneš.
reesha
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reesha »

Asi by to bylo nejlepší. Takto se bavíme o ničem, a jestli nabízí více variant, tak mají třeba také více dodavatelů úprav. Je možné, že dodavatel jménem "Cédéčko z EBAYe" dělá bezpečnější úpravy než dodavatel "Trhač asfaltu".
Auto se kterým jsem měl tu čest dělal právě "Trhač asfaltu", a můžu říct, že tam řádil jak černá ruka (LOL) (LOL)
Obrázek Obrázek

Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Cozpak asfalt, ten ani tolik ne, ale turba, ty trhal doslova na kousky (LOL)

subz3ro_tdi
Aktivista

Příspěvek od subz3ro_tdi »

Tak poznam ludi, co tvrdia ze turbo a spojka je spotrebny material... a pritom su v obore peeeeekne dlho, mozno viete o kom hovorim (noteeth)
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Mvool? Spotreba na 1000km: 70l nafty, 25l oleje, 2 spojky a 5 turbin? (LOL)

Nevim, zda se do toho oboru opravdu nekdy dostal - je velky rozdil mezi tim, co clovek chce a co dokaze. Mam duvod se domnivat, ze clovek, ktery chce "byt v oboru", tak by mel vyvijet a to on nikdy (az na svoje powerboxy) nic nevymyslel, jen vzdy vy/zneuzival potencial okoli a tyto informace a tyto poznatky nezridka nasledne predstavovat jako vlastni. Ostatne jeho byvali "kolegove" by mohli povidat sve ;)

subz3ro_tdi
Aktivista

Příspěvek od subz3ro_tdi »

Forest: nie, jedna sa o nemenovanu slovensku firmu (vlastne dve) so superlativom v mene :D
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
TDIfun
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TDIfun »

Forest píše:Mvool? Spotreba na 1000km: 70l nafty, 25l oleje, 2 spojky a 5 turbin? (LOL)

Nevim, zda se do toho oboru opravdu nekdy dostal - je velky rozdil mezi tim, co clovek chce a co dokaze. Mam duvod se domnivat, ze clovek, ktery chce "byt v oboru", tak by mel vyvijet a to on nikdy (az na svoje powerboxy) nic nevymyslel, jen vzdy vy/zneuzival potencial okoli a tyto informace a tyto poznatky nezridka nasledne predstavovat jako vlastni. Ostatne jeho byvali "kolegove" by mohli povidat sve ;)
(noteeth) (noteeth) kdo je byvalej kolega?A tady jeden 2denni chip od jednoho ladice z OV. dva dny a turbo slo do kopru. Kluci ze servisu chteli at jdu kouknout na SW a takovej masakr heeeObrázek
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“