nejdú mi stierače na octaviji II 1.9 TDI

diskutujte o diagnostických prostředcích pro různé značky vozidel

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
malykaco
Nováček
Odpovědi: 0

nejdú mi stierače na octaviji II 1.9 TDI

Příspěvek od malykaco »

zdravím! mám taký problém.... večer som išiel domov a ostrekoval som si okno a všetko úplne normálne fungovalo. Ráno som odchádzal z domu a chcel som si umyť okno no ostrekovač mi síce išiel ale stierače už nie a nešli ani keď som ich zapol s páčkov. Keď som auto pripol na počítač tak mi ukázalo chybu číslo 02071- Local databus, 004- No signal/communication. no žiaľ nemám coding takže neviem čo to znamená. Bol som s tým aj u mechanika a jemu signalizovalo chybu na centrálnej elektronike no tiež sa nevedel ďalej pohnúť. Jednoducho neviem čo sa tomu mohlo stať.
sathol
Přispěvovatel

Příspěvek od sathol »

a co spinac kapoty.pokud je kapota otevrena tak sterace can odpoji.
Panoramix
Přispěvovatel

Příspěvek od Panoramix »

skus ten ebox vedla baterky rozobrat vyčistiť a zložit niekedy je tam voda a vtedy auto robi nepochopitelne veci
malykaco
Nováček

Příspěvek od malykaco »

Dik za radu chalani ale spínač kapoty je 100% v poriadku pretože keď otvorím kapotu tak sa mi rozsvieti kontrolka a prestanú ísť aj ostrekovače a ten ebox som už celí premeral a vyčistil a všektko je v pohode. Dokonca som zistil že mi ide elektrina až k motorku stieračov, len riadiaca jednotka mi nechce zadať impulz aby sa rozbehli. Obávam sa toho že to bude mať niečo spoločné so xenónami ktoré som tam namontoval a cez Wag som ich musel povoliť aby mi začali svietiť. Lenže kábel som mal požičaný a neviem jeho pôvod, či to náhodou nebude nejaká čínska napodobenina. No jednoducho neviem, dnes som dal auto jednému majstrovi ktorý sa v autoelektrike vyzná ako malý boh tak uvidím čo mi povie.
Package
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Package »

teraz si to vysvetli...domontovane xeony zabijaju motorceky stieracov..
uz som to riesil na 407,golf5..(a nie na jednej)vsetky auta kde su stierace samostatna riadiacka tak sa nemaju v laske zo xeonmi...mozes kupit nove stierace a xenony vymontovat...
Ropák je ropák....pokiaľ klepe tak ide..
malykaco
Nováček

Příspěvek od malykaco »

no tak teraz to už viem aj ja. Dvojkové octavky sú na to tiež háklivé. Ten mechanik ktorí mi to opravoval mi hovoril že toto je už 6 octavka s týmto problémom.
okob
Přispěvovatel

Příspěvek od okob »

Mam stejny problem, co stim???Staci jen vymenit ten motorek steracu???Ten box jsem jeste tedy necistil ale spinac kapoty jde.
okob
Přispěvovatel

Re: nejdú mi stierače na octaviji II 1.9 TDI

Příspěvek od okob »

malykaco píše:zdravím! mám taký problém.... večer som išiel domov a ostrekoval som si okno a všetko úplne normálne fungovalo. Ráno som odchádzal z domu a chcel som si umyť okno no ostrekovač mi síce išiel ale stierače už nie a nešli ani keď som ich zapol s páčkov. Keď som auto pripol na počítač tak mi ukázalo chybu číslo 02071- Local databus, 004- No signal/communication. no žiaľ nemám coding takže neviem čo to znamená. Bol som s tým aj u mechanika a jemu signalizovalo chybu na centrálnej elektronike no tiež sa nevedel ďalej pohnúť. Jednoducho neviem čo sa tomu mohlo stať.

4Jak jsi to tedy vyresil??? Mam stejny problem.
Power156
Aktivista

Re: nejdú mi stierače na octaviji II 1.9 TDI

Příspěvek od Power156 »

okob píše:
malykaco píše:zdravím! mám taký problém.... večer som išiel domov a ostrekoval som si okno a všetko úplne normálne fungovalo. Ráno som odchádzal z domu a chcel som si umyť okno no ostrekovač mi síce išiel ale stierače už nie a nešli ani keď som ich zapol s páčkov. Keď som auto pripol na počítač tak mi ukázalo chybu číslo 02071- Local databus, 004- No signal/communication. no žiaľ nemám coding takže neviem čo to znamená. Bol som s tým aj u mechanika a jemu signalizovalo chybu na centrálnej elektronike no tiež sa nevedel ďalej pohnúť. Jednoducho neviem čo sa tomu mohlo stať.

4Jak jsi to tedy vyresil??? Mam stejny problem.
asi vyndal xenony a dal novej motorek.....
Odpovědět

Zpět na „Autodiagnostika - Software - Elektro svět“