nejdú mi stierače na octaviji II 1.9 TDI
Moderátoři: šulda, Moderátoři
nejdú mi stierače na octaviji II 1.9 TDI
zdravím! mám taký problém.... večer som išiel domov a ostrekoval som si okno a všetko úplne normálne fungovalo. Ráno som odchádzal z domu a chcel som si umyť okno no ostrekovač mi síce išiel ale stierače už nie a nešli ani keď som ich zapol s páčkov. Keď som auto pripol na počítač tak mi ukázalo chybu číslo 02071- Local databus, 004- No signal/communication. no žiaľ nemám coding takže neviem čo to znamená. Bol som s tým aj u mechanika a jemu signalizovalo chybu na centrálnej elektronike no tiež sa nevedel ďalej pohnúť. Jednoducho neviem čo sa tomu mohlo stať.
Dik za radu chalani ale spínač kapoty je 100% v poriadku pretože keď otvorím kapotu tak sa mi rozsvieti kontrolka a prestanú ísť aj ostrekovače a ten ebox som už celí premeral a vyčistil a všektko je v pohode. Dokonca som zistil že mi ide elektrina až k motorku stieračov, len riadiaca jednotka mi nechce zadať impulz aby sa rozbehli. Obávam sa toho že to bude mať niečo spoločné so xenónami ktoré som tam namontoval a cez Wag som ich musel povoliť aby mi začali svietiť. Lenže kábel som mal požičaný a neviem jeho pôvod, či to náhodou nebude nejaká čínska napodobenina. No jednoducho neviem, dnes som dal auto jednému majstrovi ktorý sa v autoelektrike vyzná ako malý boh tak uvidím čo mi povie.
Re: nejdú mi stierače na octaviji II 1.9 TDI
malykaco píše:zdravím! mám taký problém.... večer som išiel domov a ostrekoval som si okno a všetko úplne normálne fungovalo. Ráno som odchádzal z domu a chcel som si umyť okno no ostrekovač mi síce išiel ale stierače už nie a nešli ani keď som ich zapol s páčkov. Keď som auto pripol na počítač tak mi ukázalo chybu číslo 02071- Local databus, 004- No signal/communication. no žiaľ nemám coding takže neviem čo to znamená. Bol som s tým aj u mechanika a jemu signalizovalo chybu na centrálnej elektronike no tiež sa nevedel ďalej pohnúť. Jednoducho neviem čo sa tomu mohlo stať.
4Jak jsi to tedy vyresil??? Mam stejny problem.
Re: nejdú mi stierače na octaviji II 1.9 TDI
asi vyndal xenony a dal novej motorek.....okob píše:malykaco píše:zdravím! mám taký problém.... večer som išiel domov a ostrekoval som si okno a všetko úplne normálne fungovalo. Ráno som odchádzal z domu a chcel som si umyť okno no ostrekovač mi síce išiel ale stierače už nie a nešli ani keď som ich zapol s páčkov. Keď som auto pripol na počítač tak mi ukázalo chybu číslo 02071- Local databus, 004- No signal/communication. no žiaľ nemám coding takže neviem čo to znamená. Bol som s tým aj u mechanika a jemu signalizovalo chybu na centrálnej elektronike no tiež sa nevedel ďalej pohnúť. Jednoducho neviem čo sa tomu mohlo stať.
4Jak jsi to tedy vyresil??? Mam stejny problem.