(brachovu octu ..tam ano, a troska ma veru prikraslene

aky typ RJ v GIII vlastne je EDC15? AFN 1997
dik
Moderátoři: šulda, Moderátoři
KM su zapisane v EDC od roku 2000 respektive v jednotkach IMMO 3 a to nie vo vsetkych jednotkachjordee_23 píše:Mam vag commander 1.2 a nim to nejde ..
(brachovu octu ..tam ano, a troska ma veru prikraslenekm na palubovke ..)
aky typ RJ v GIII vlastne je EDC15? AFN 1997
dik
To bych taky rád viděl jak z řj u 1.7D vyčet km. Já bych mu to řek zadarmo že to má smotanýstefi píše:momentalne zacina trend nielen stacat hore dole ale aj speci kablom zistovat na vsetkych moznych vozoch skutocne najazdene km samozrejme za maly poplatok sam som bol svedok toho jak sa borec pripajal na 1.7 D astru z roku pana 93 z mechanickym tacho o ktoru mal evidentny zaujem postarsi pan robil mu to za kilecko a podrzte sa presne v rj vycital skutocne najazdene kmdokonca sa vyhrazal ze tento nehorazny podvod majitela astry oznami prislusnemu organu
Maximálně podle VIN-u zjistíš, kdy a v kolika km to bylo napposledy v autorizákujordee_23 píše:aha ..a je nejaka moznost dopracovat sa k poznatku ze boli stocene ?
pekna blbost, ale pre neinformovaneho cloveka to moze vyzerat pekne...stefi píše:momentalne zacina trend nielen stacat hore dole ale aj speci kablom zistovat na vsetkych moznych vozoch skutocne najazdene km samozrejme za maly poplatok sam som bol svedok toho jak sa borec pripajal na 1.7 D astru z roku pana 93 z mechanickym tacho o ktoru mal evidentny zaujem postarsi pan robil mu to za kilecko a podrzte sa presne v rj vycital skutocne najazdene kmdokonca sa vyhrazal ze tento nehorazny podvod majitela astry oznami prislusnemu organu
stefi píše:momentalne zacina trend nielen stacat hore dole ale aj speci kablom zistovat na vsetkych moznych vozoch skutocne najazdene km samozrejme za maly poplatok sam som bol svedok toho jak sa borec pripajal na 1.7 D astru z roku pana 93 z mechanickym tacho o ktoru mal evidentny zaujem postarsi pan robil mu to za kilecko a podrzte sa presne v rj vycital skutocne najazdene kmdokonca sa vyhrazal ze tento nehorazny podvod majitela astry oznami prislusnemu organu