servočerpadlo heeelp

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
FISHkaa
Nováček
Odpovědi: 0

servočerpadlo heeelp

Příspěvek od FISHkaa »

Ahoj,
mám 1.9TDi a potřebuji nové čerpadlo. Koupil sem jedno za krásnou cenu, ALE! : dle ETKA je z pro mototy 2,5 TDi :-/// uchycení i hadice vypadají že sedí. Dle Elit je čerpadlo pro 2.5TDi nové dražší než pro 1.9TDi PD.

Dotaz je: Můžu zaměnit aniž bych ublížil okolí (řízení) ? Vyzná se v tom někdo? dííík moc za rychlou odpověd..
Audi A4 Avant 1.9TDi (r.v.2002)
fabiátor
Moderátor

Příspěvek od fabiátor »

mozna ti pomuzu timhle odkazem ...

http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... c&start=15

jinak pokud je cerpadlo stejny tak principielne by to melo byt jedno, jedinej problem bych mozna cekal v nekompatibilite sbernice pres kterou mluvi RJ s elektronikou v servu. Nevim jaky jsou odlisnosti u RJ pro 6valcovy TDi a 4valcovy TDi.

U serva co je v 1.9TDi PD jde primo do elektroniky serva drat z cidla otaceni volantu, pak z rychlomeru a komunikace s ridici jednotkou. Krome toho samozrejme 2 tlusty kabely na napajeni krokovyho motoru.
FISHkaa
Nováček

Příspěvek od FISHkaa »

pockej, ale ja mam mechanicke cerpadlo... nejsem si jist zda tam mam nejakej drat kamkoli... nebo jo? :?
Audi A4 Avant 1.9TDi (r.v.2002)
Indi
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Indi »

U motoru podél žádna el. není,takže jestli vleze neměl by být problém.Já mám čerpadlo z B6 PD a živím tím řízení na Audi B4.
fabiátor
Moderátor

Příspěvek od fabiátor »

FISHkaa píše:pockej, ale ja mam mechanicke cerpadlo... nejsem si jist zda tam mam nejakej drat kamkoli... nebo jo? :?
jasan, jestli mas mechaniku, tak je to asi uplne bez problemu :-)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“