Svieti Airbag -vodicove sedadlo -Sporadicka chyba
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Svieti Airbag -vodicove sedadlo -Sporadicka chyba
Pani Urcite mate niekto skusenost s danou poruchou. Aj v servisoch sa s touto problematikou stretavaju Vraj pomerne casto.Vedla sedadla vodica je skrinka kde su konektory Problem je vraj v tom konektore /Zlty konektor s 3 vodicmi. Uz som to napruzil No nepomaha to. Ak vymazem zavadu hybem na skusku so sedaadlom s bablikmi aj konektorom a zavada nenabehne Jazdim autom stale nic Vecer odstavim auto a rano pridem do auta vlozim kluc a Airbag svieti Passata som kupoval v nemecku aj s touto chybou Tam sme tuto chybu vymazali Presiel som 2000km pokial som prisiel domov a kontrolka nesvietila Rano nasledujuceho dna som nastartoval a Airbag znovu svietil Vcera vecer som znovu vymazal chybu jazdil s autom par km Rano som siel do prace a svieti znovu. Tato chyba je sporadicka nie trvala Inak by sa nedala vymazat a nepride hned po vymazani ale ked auto dlhsie stoji ako som uz hore opisoval
Vdaka [/b]
Vdaka [/b]
Re: Svieti Airbag -vodicove sedadlo -Sporadicka chyba
Nastříkej to kontaktolem, pokud nepomůže sletovat natvrdo.midra píše:Pani Urcite mate niekto skusenost s danou poruchou. Aj v servisoch sa s touto problematikou stretavaju Vraj pomerne casto.Vedla sedadla vodica je skrinka kde su konektory Problem je vraj v tom konektore /Zlty konektor s 3 vodicmi. Uz som to napruzil No nepomaha to. Ak vymazem zavadu hybem na skusku so sedaadlom s bablikmi aj konektorom a zavada nenabehne Jazdim autom stale nic Vecer odstavim auto a rano pridem do auta vlozim kluc a Airbag svieti Passata som kupoval v nemecku aj s touto chybou Tam sme tuto chybu vymazali Presiel som 2000km pokial som prisiel domov a kontrolka nesvietila Rano nasledujuceho dna som nastartoval a Airbag znovu svietil Vcera vecer som znovu vymazal chybu jazdil s autom par km Rano som siel do prace a svieti znovu. Tato chyba je sporadicka nie trvala Inak by sa nedala vymazat a nepride hned po vymazani ale ked auto dlhsie stoji ako som uz hore opisoval
Vdaka [/b]
- Sběrač informací
- Přispěvovatel
- patrik.kloucek
- Aktivista
Svieti Airbag -vodicove sedadlo -Sporadicka chyba Příspěvek
Zabudol som Vam napisat ze sa jedna o VW Passat B6 Ale tento problem maju aj Octavky VW Golf
tak ako ti radia ostatný, natvrdo. kamoš mal ten problém na Altee a tak isto sa to riešilo spájkovaním, lebo chodil do servisu jak po rožky.
bývalka OI, ALH, ex taxík, 433 000, egr+kat off, PP764, GT1749VA, výfuck 63,5mm, FMIC, soft Profituning, 312x25 mm+232x9 mm, TT puky, bilstein B4, jednohmota+HDS, 167 PS/340NM
aktuálne šrotik po k...tovi Seat Alhambra AUY
aktuálne šrotik po k...tovi Seat Alhambra AUY