2.0TDi Cimbu vs Dieselpower
Moderátoři: šulda, Moderátoři
2.0TDi Cimbu vs Dieselpower
tohle mi vyšlo prostým srovnáním grafů které mají obě firmy na internetu

to co my slíbíme ti jiný nedá (ani my ne)... aneb máš ko turbo musíme ho vyměnit... 
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Re: 2.0TDi Cimbu vs Dieselpower
normalne zdravy clovek co sa vyzna aspon trosku tak velmi rychlo pochopi kde je pravda...fabiátor píše:tohle mi vyšlo prostým srovnáním grafů které mají obě firmy na internetu
BMW 330 XD 300 HP 650 NM chip by DONUZO(D-racing.sk)sprint soft 330+hp 700+Nm
Hoši sorry že budu nekompromisní, ale to jste kromě Humla neřekli nic konkrétního. To že nafouknout motor při 3500rpm je daleko horší než v nízkých otáčkách vim taky, ale Cimbu má tak kladný reference, že mi to vůbec nesedí, myslim ty řeči o turbu KO atp.
Imho Sportmotor má průběhy téměř nachlup stejný s Dieselpowerem, že by brali soft od Reeshy ?
Imho Sportmotor má průběhy téměř nachlup stejný s Dieselpowerem, že by brali soft od Reeshy ?
nehnevaj sa na mna ,ale ty tomu veris?tym softom(resp grafom)ako su na obrazkoch?fabiátor píše:Hoši sorry že budu nekompromisní, ale to jste kromě Humla neřekli nic konkrétního. To že nafouknout motor při 3500rpm je daleko horší než v nízkých otáčkách vim taky, ale Cimbu má tak kladný reference, že mi to vůbec nesedí, myslim ty řeči o turbu KO atp.
Tak kromě toho Cimbu to odpovídá i reálným protokolům z válcový zkušebny, takže ano věřim, repektive vypadá to reálně. Ale právě proto mě zajímá, jestli to tam Cimbu dal aby zblbnul lidi a nebo tenhle soft opravdu sype do ŘJ.cupra píše:nehnevaj sa na mna ,ale ty tomu veris?tym softom(resp grafom)ako su na obrazkoch?fabiátor píše:Hoši sorry že budu nekompromisní, ale to jste kromě Humla neřekli nic konkrétního. To že nafouknout motor při 3500rpm je daleko horší než v nízkých otáčkách vim taky, ale Cimbu má tak kladný reference, že mi to vůbec nesedí, myslim ty řeči o turbu KO atp.
Imho Sportmotor má průběhy téměř nachlup stejný s Dieselpowerem, že by brali soft od Reeshy ?![]()
Ale jestli to myslíš tak, že jako zákazník nesmim vycházet z parametrů které úpravce uvádí, pak by mě zajímalo, na základě čeho se rozhoduješ při výběru úpravy ty ?
ked tu bude graf z renomovanej brzdy(MAHY)tak uverim, ale to sa nestane...neviem ako ti to mam napisat ale nerob zo seba .... naposledy spravil zo seba marek77 o octe RS2 TDI PD ze maju uz nepametam ake vykony nad ocakavanie a potom sa zrazu ani neozval do toho prispevku(nechce sa mi ho hladat)...hadam ktosi najde ak nie najdem ja...fabiátor píše:Tak kromě toho Cimbu to odpovídá i reálným protokolům z válcový zkušebny, takže ano věřim, repektive vypadá to reálně. Ale právě proto mě zajímá, jestli to tam Cimbu dal aby zblbnul lidi a nebo tenhle soft opravdu sype do ŘJ.cupra píše:nehnevaj sa na mna ,ale ty tomu veris?tym softom(resp grafom)ako su na obrazkoch?fabiátor píše:Hoši sorry že budu nekompromisní, ale to jste kromě Humla neřekli nic konkrétního. To že nafouknout motor při 3500rpm je daleko horší než v nízkých otáčkách vim taky, ale Cimbu má tak kladný reference, že mi to vůbec nesedí, myslim ty řeči o turbu KO atp.
Imho Sportmotor má průběhy téměř nachlup stejný s Dieselpowerem, že by brali soft od Reeshy ?![]()
to cupra:
Nechci se te dotknout ale fakt by me zajimalo, jak jsi vybiral upravce ty ? Proste jsi se jednoho rana vyspal a rekl sis, ze pujdes do Profituningu v Blave, viz tvuj podpis ? Nebo co je tak spatnyho, kdyz se lama jako ja zabejva tim co upravce proklamuje, misto toho aby do toho rovnou vlitnul a pak se financne vysypal do oprav motoru ?
Nechci se te dotknout ale fakt by me zajimalo, jak jsi vybiral upravce ty ? Proste jsi se jednoho rana vyspal a rekl sis, ze pujdes do Profituningu v Blave, viz tvuj podpis ? Nebo co je tak spatnyho, kdyz se lama jako ja zabejva tim co upravce proklamuje, misto toho aby do toho rovnou vlitnul a pak se financne vysypal do oprav motoru ?
o ten motor tvoj by som sa az tak nebal aj oni ti spravia chip,ale aby udavali do grafov spravenych v exceli nezmysli,to ma stve...a cimbu neni zla firma2 bratranci maju nachipobvane od nich feldy...ale blbosti neznesem...pozri sa do sekcie grafy z brzdy...najdes tam aj moj z leona aj passata aj cupru fdorgiho ...a graf je z ozajstnej brzdy nie nakresleny na pocitaci...ja sa na teba nehnevam...ale taka renomovana firma ako je CIMBU pise taketo hovadiny...to nechapem...a profituning je firma ktora patri medzi spicku (nehovorim ze DP nie)fabiátor píše:to cupra:
co je v cechach aj na slovensku