Garrett 2052 vs. 2252 mohl by mi někdo poradit který z těchto dvou je lepší na 1,9 mTDI .momentálně mám možnost tý 2252 tak mě zajímá jestli je tam takový rozdíl.
RCRIK píše:Garrett 2052 vs. 2252 mohl by mi někdo poradit který z těchto dvou je lepší na 1,9 mTDI .momentálně mám možnost tý 2252 tak mě zajímá jestli je tam takový rozdíl.
2052 se ti bude lip roztacet,ale 2252 bude vic tlacit ve vysokych a bude umet vetsi tlak,ale jestli nemas Race trysky tak oboji je nesmysl-nebude to myt naftu a nepojede to
Kornout píše:No hlavně největší rozdíl, co tam bude, bude ve výplachu motoru, větší výfuková část turba znamená menší brzdu pro plyny, takže se zmenší EMP.
chlapi niekedy GT20 s inou geometriou lopatiek je lepsia ako GT22. to je len rozmerove cislo. ale 22 a 20 rotorou je mraky... len tpolko
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
Chci to na sestavu 12mm hlava+ RACE 520 a právě řeším čím nejlépe to foukat.chtěl jsem původně GT 1749 VB ale ty ceny a dostupnost .takže lepší odspoda určitě 2052??
RCRIK píše:Chci to na sestavu 12mm hlava+ RACE 520 a právě řeším čím nejlépe to foukat.chtěl jsem původně GT 1749 VB ale ty ceny a dostupnost .takže lepší odspoda určitě 2052??
Ve sam mam 2052v a chtel bych 2252 protoze na mechanice to bude delat divy,Ta 2052v se da rict ze se chova jako by tam patrila uz ze serie.
Volil bych 2252.taky proto ze bude spolehlivejsi, s 2052v je strop 1.8b
G3 tdi-gti píše:Ve sam mam 2052v a chtel bych 2252 protoze na mechanice to bude delat divy,Ta 2052v se da rict ze se chova jako by tam patrila uz ze serie.
Volil bych 2252.taky proto ze bude spolehlivejsi, s 2052v je strop 1.8b
Já tlačil s 2052 2bary....no problem.....záleží taky na konkrétním turbu....
RCRIK píše:momentálně mám bídnější sestavu .tohle se bude skládat teď tak zjišťuju co by bylo nej .jinak já to dávám do G2 syncro .nevím kdy milovice ani jsou
Videl jsem tvy tema na VWclubu,milovice jsou zacatkem cervna-super sraz
Kdyz jsem kupoval repas ty 2052v od andreho tak my rikal ze max ve spickach je 1.8b ale vic jsem nechtel zkouset,ted si chci na pokus sekladat hobrida,tak se uvidi-mam toho jeste hodne na reseni
az budu davat vetsi turbo, tak rozhodne aby tlacilo vic klidne pozdejc
v nizkejch nepotrebuju kroutak jak nakladak, mam prevodovku ne
akorat to vsechno prilis zatezuje