Laguna dti- klíče fuč :(
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Laguna dti- klíče fuč :(
Zdar všem,
mám tu Lagunu DTI 99 phase II, bez klíčů. Z Renaultu se mi to objednávat moc nehce, chtějí 4000 Kč a nezaručí mi, že tam klíč bude pasovat o třech nedělích čekání ani nemluvím. Když vyměním spínačku, zámky a ECU z jiného auta, co na to immo a dálka? Druhé řešení je immo off, ale mám strach, že to bude stát ranec. Díky za každou radu.
mám tu Lagunu DTI 99 phase II, bez klíčů. Z Renaultu se mi to objednávat moc nehce, chtějí 4000 Kč a nezaručí mi, že tam klíč bude pasovat o třech nedělích čekání ani nemluvím. Když vyměním spínačku, zámky a ECU z jiného auta, co na to immo a dálka? Druhé řešení je immo off, ale mám strach, že to bude stát ranec. Díky za každou radu.
Asi to nakonec tak dopadne a jestli mi přijde jiný klíč vyskočím z kůže. Jinak klíč s dálkou vyjde na pěkných 4000 Kč.stefi píše:no.....asi najlacnejsie vyjde origo kluc u renaulta podla vin,len si zober komplet zamky,spinacka,prip immo off,nehovorim o novej rj ucbic,to je aj na vrakaci ranec,k tomu ozivenie centralu atd atd....,kluc ta vyjde na ani nie 100 ecok