Pročetl jsem půlku fora, ale výkon tuba PD130+sprint 520(502)+chip jsem nenašel. Díky za info a neukamenujte mě

Moderátoři: šulda, Moderátoři
nebo mžeš skusit tam dát víc vzduchu jinak než turbem, třeba dát větší sání od filtru do turba, větší IC a sací parohy z 130k tdi-pdfilipos píše:Ještě mam jednu takovou otázečku. Pokud dam S764 s původnim turbem a bez úpravy softu - jde snížit kouřivost i za cenu mírného snížení výkonu např. ubráním nafty apod.? Myslím tím, že bych naplno nevyužil potenciál těch trysek.
Ten IC by snad pomoh - snad. Zbytek si myslim, že by byl asi zbytečnej. Netlačí tolik... ten motor toho tolik nesežere a průchodnost těch parohů co tam má je pro tohle dostačující.turbo kamna power píše:nebo mžeš skusit tam dát víc vzduchu jinak než turbem, třeba dát větší sání od filtru do turba, větší IC a sací parohy z 130k tdi-pdfilipos píše:Ještě mam jednu takovou otázečku. Pokud dam S764 s původnim turbem a bez úpravy softu - jde snížit kouřivost i za cenu mírného snížení výkonu např. ubráním nafty apod.? Myslím tím, že bych naplno nevyužil potenciál těch trysek.