autodiagnostika AutoComsoft svoboda

diskutujte o diagnostických prostředcích pro různé značky vozidel

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
jr
Nováček
Odpovědi: 0

autodiagnostika AutoComsoft svoboda

Příspěvek od jr »

ahoj chlapi.mate nekdo zkušenosti s diagnostikou od AutoComSoft Svoboda
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Mam od neho HEX-CAN + VAG-COM 805.4 a max. spkojnost :havaj:
zizuzidan
Aktivista

Příspěvek od zizuzidan »

Mám od nich hafo věcí a spokojenost.
subaru1
Přispěvovatel

Příspěvek od subaru1 »

Mam od neho HEX-CAN + VAG-COM 805 profi sadu. Po prodeji prestane uplne komunikovat a VIS + Long calc lze nainstalovat pouze na 1 pocitac pouze pro jednoho uzivatele! I kdyz jsme se na tohle pri prodeji ptali! Od te doby na maily neodpovida a na telefonu rekne jojo vse pujde a nic se nedeje. Takze zkusenost spatna. Navic HEX-CAN + VAG-COM 805 se da sehnat v cizine i na dobirku asi do 2500.-, Svoboda za to samy chce asi 10 000.- Navic bojuje proti klonum a pritom je sam prodava. Pripadami to na velmi necestne jednani.
sathol
Přispěvovatel

Příspěvek od sathol »

od svobody ani sroubek........spatne jednani....tuhle fa.zavrit (LOL)
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Aby som to upresnil mam tiez profi sadu a ziadne problemy kotre spominaju subaru1 a stahol som nemal. Musim podotknut ze p. Svoboda so mnou riesil problem aj po predaji a ochotne bez zbytocnych slov zjednal napravu. VIS + CC + LC mi chodia na dvoch laptopoch a jednom PC bez problemov takze narazky od subaru1 a stahola povazujem za neopodstatnene. Tolko moje osobne skusenosti s Autocmosoft.
subaru1
Přispěvovatel

Příspěvek od subaru1 »

TDI tech píše:Aby som to upresnil mam tiez profi sadu a ziadne problemy kotre spominaju subaru1 a stahol som nemal. Musim podotknut ze p. Svoboda so mnou riesil problem aj po predaji a ochotne bez zbytocnych slov zjednal napravu. VIS + CC + LC mi chodia na dvoch laptopoch a jednom PC bez problemov takze narazky od subaru1 a stahola povazujem za neopodstatnene. Tolko moje osobne skusenosti s Autocmosoft.
A já si asi myslíš vymýšlím??? Proč bych to dělal? VIS+CC šlo naistalovat pouze pro jednoho uživatele a pro dalšího to po mě chce kod, když ho zadám napíše neúpravý a konec. Na maily neodpovídá, po telefonu neporadí. Nevím co s ním mám dělat, hlavně že nám to předváděl a vychvaloval atd atd.
origoš
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od origoš »

Máš záruku, tak reklamuj podle obchodního zákoníku! Do třiceti dnů musí vyřídit, jinak vrací rupie.
Benzín patří do letlampy a taky do resistinu

www.mosaznevyrobky.cz
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

subaru1 píše:
TDI tech píše:Aby som to upresnil mam tiez profi sadu a ziadne problemy kotre spominaju subaru1 a stahol som nemal. Musim podotknut ze p. Svoboda so mnou riesil problem aj po predaji a ochotne bez zbytocnych slov zjednal napravu. VIS + CC + LC mi chodia na dvoch laptopoch a jednom PC bez problemov takze narazky od subaru1 a stahola povazujem za neopodstatnene. Tolko moje osobne skusenosti s Autocmosoft.
A já si asi myslíš vymýšlím??? Proč bych to dělal? VIS+CC šlo naistalovat pouze pro jednoho uživatele a pro dalšího to po mě chce kod, když ho zadám napíše neúpravý a konec. Na maily neodpovídá, po telefonu neporadí. Nevím co s ním mám dělat, hlavně že nám to předváděl a vychvaloval atd atd.
Ako pise origos, reklamuj to. Resp. skus stiahnut zo svojho uctu na nete znova cely balik a nainstaluj ho. Potom znova nechaj vygenerovat registracne cisla programov. Ja som to takto robil a funguje to bez problemov. Inak ti poradit neviem. A ta neochota zo stany p. Svobodu ma zaskocila. Esteze ja som s nim nastastie taketo problemy nemal. Neviem co sa stalo!?
Odpovědět

Zpět na „Autodiagnostika - Software - Elektro svět“