autodiagnostika AutoComsoft svoboda
Moderátoři: šulda, Moderátoři
autodiagnostika AutoComsoft svoboda
ahoj chlapi.mate nekdo zkušenosti s diagnostikou od AutoComSoft Svoboda
Mam od neho HEX-CAN + VAG-COM 805 profi sadu. Po prodeji prestane uplne komunikovat a VIS + Long calc lze nainstalovat pouze na 1 pocitac pouze pro jednoho uzivatele! I kdyz jsme se na tohle pri prodeji ptali! Od te doby na maily neodpovida a na telefonu rekne jojo vse pujde a nic se nedeje. Takze zkusenost spatna. Navic HEX-CAN + VAG-COM 805 se da sehnat v cizine i na dobirku asi do 2500.-, Svoboda za to samy chce asi 10 000.- Navic bojuje proti klonum a pritom je sam prodava. Pripadami to na velmi necestne jednani.
Aby som to upresnil mam tiez profi sadu a ziadne problemy kotre spominaju subaru1 a stahol som nemal. Musim podotknut ze p. Svoboda so mnou riesil problem aj po predaji a ochotne bez zbytocnych slov zjednal napravu. VIS + CC + LC mi chodia na dvoch laptopoch a jednom PC bez problemov takze narazky od subaru1 a stahola povazujem za neopodstatnene. Tolko moje osobne skusenosti s Autocmosoft.
A já si asi myslíš vymýšlím??? Proč bych to dělal? VIS+CC šlo naistalovat pouze pro jednoho uživatele a pro dalšího to po mě chce kod, když ho zadám napíše neúpravý a konec. Na maily neodpovídá, po telefonu neporadí. Nevím co s ním mám dělat, hlavně že nám to předváděl a vychvaloval atd atd.TDI tech píše:Aby som to upresnil mam tiez profi sadu a ziadne problemy kotre spominaju subaru1 a stahol som nemal. Musim podotknut ze p. Svoboda so mnou riesil problem aj po predaji a ochotne bez zbytocnych slov zjednal napravu. VIS + CC + LC mi chodia na dvoch laptopoch a jednom PC bez problemov takze narazky od subaru1 a stahola povazujem za neopodstatnene. Tolko moje osobne skusenosti s Autocmosoft.
Ako pise origos, reklamuj to. Resp. skus stiahnut zo svojho uctu na nete znova cely balik a nainstaluj ho. Potom znova nechaj vygenerovat registracne cisla programov. Ja som to takto robil a funguje to bez problemov. Inak ti poradit neviem. A ta neochota zo stany p. Svobodu ma zaskocila. Esteze ja som s nim nastastie taketo problemy nemal. Neviem co sa stalo!?subaru1 píše:A já si asi myslíš vymýšlím??? Proč bych to dělal? VIS+CC šlo naistalovat pouze pro jednoho uživatele a pro dalšího to po mě chce kod, když ho zadám napíše neúpravý a konec. Na maily neodpovídá, po telefonu neporadí. Nevím co s ním mám dělat, hlavně že nám to předváděl a vychvaloval atd atd.TDI tech píše:Aby som to upresnil mam tiez profi sadu a ziadne problemy kotre spominaju subaru1 a stahol som nemal. Musim podotknut ze p. Svoboda so mnou riesil problem aj po predaji a ochotne bez zbytocnych slov zjednal napravu. VIS + CC + LC mi chodia na dvoch laptopoch a jednom PC bez problemov takze narazky od subaru1 a stahola povazujem za neopodstatnene. Tolko moje osobne skusenosti s Autocmosoft.