Diagnostika Alfa Romeo 156SW, 2,4JTD, 2001
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Diagnostika Alfa Romeo 156SW, 2,4JTD, 2001
Zdravím všechny na fóru. Tak jsem pořídil ELM327 i VAGa. S Vagem mne chodí jen demo AlfaDiagu, který jednotku najde a píše správný hodnoty, bohužel jen v demo verzi jsou otáčky motoru a teplota. ELM327ka Alfičku pod ScanMastrem taky najde, ale hodnoty jsou totálně zcestné.. 205C teplota, ot.motoru 4x mensi.. atd. Chci se zeptat jestli nemáte někdo zkušenosti, co používáte za soft, jestli se dá třeba OBD rozchodit s Alfou, když přes něj fičí i AlfaDiag.. díky za Vaše rady a CuoreSportivo
))) DISELPOWER

no jo to je holt alfa a fijat JTD r.v. 2002 je na tom stejne ....... jedine co dobre jde tak euroscan ...... ELM ti bude ukazovat hovadiny ......
Ten alfa diag by mel chodit s KKL kabelem ale je to placeny soft a aktivuje se pres net...

Ten alfa diag by mel chodit s KKL kabelem ale je to placeny soft a aktivuje se pres net...

Fabia II RS 132kw Combi
Clio II 1.2 brutal 43kw
Polo 6R mazel ženy
EX Roomster TDi 184ps
Moravia Tuning soft
Clio II 1.2 brutal 43kw
Polo 6R mazel ženy

EX Roomster TDi 184ps
Moravia Tuning soft

Jj, mám KKL kabel i ELM327. Euroscan nemam, ale zkusim ho nekde sehnat .. no hold při nejhorším těch 60E za licenci na AlfaDiag.. chjo. Jen je s podivem, že když to zmákne KKL, že ELM, ikdyž se zvladne připojit, tak ukazuje blbosti.. dle mně je to jen otázka softu, no ale co už.. hold asi nejsou Alfičky všem tak dobrý, jako komerční koncerny