Zdravím, potřeboval bych radu ohledně převodovky na Passatu TDi PD 96kw, 6kvalt....
od trojky po šestku tam cosi hučí, připadá mi to jako diferenciál, dělá to při záběru nebo při brzdění motorem, na neutrál to není skoro vůbec slyšet.
Nemáte s tím někdo nějakou zkušenost? Jinak z auta byl vyndávaný motor, žeby něco špatně namontované? Jestli to dělalo předtím nevím.
Díky za jakoukoliv radu.
Převodovka Passat hučí
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Převodovka Passat hučí
723 676797
VW Passat Variant HIGHLINE 1.9TDi PD 96kw AVF
jednoznacne vybrat cim skorej von aby si neurobil este vačšiu paseku,neviem nad cim vahas,alebo chces pockat kym sa ti uplne rozleti?
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
Tak ja nerikam ze s tim denne ujedu 500km
... jde o to ze nevim jestli je to problem primo v prevodovce, jestli to nemuze delat treba poloosa? Nebo jestli neni utahly nejaky silentblok? řadící páka se dost hýbe při záběru a ubrání...tak 0,5cm...Problém je ze passata moc neznám, takze nevim co je normalni a co ne.

723 676797
Převodovku jsem nechal opravit, bylo špatné hlavní ložisko + nejake další drobnosti a práce, takže to vyšlo tuším na 12tis.
+ jsem do toho kupoval originál olej, který stál myslím 1000Kč litr a je ho tam potřeba 2,4l (tato převodovka je na olej prý háklivá)
Najel jsem s tím od té doby nějakých 35tkm a bezproblému
+ jsem do toho kupoval originál olej, který stál myslím 1000Kč litr a je ho tam potřeba 2,4l (tato převodovka je na olej prý háklivá)
Najel jsem s tím od té doby nějakých 35tkm a bezproblému
723 676797