Zdravím, řeším problém s aktivací tempomatu u Fabie 1.9 TDI 74kW 2004, po instalaci páčky a kabeláže mi to ve VAGu hodí chybu 17977. Na aktivaci používám free verzi 304 s kkl kabelem. Páčka je ready zkoušel jsem ji v jiné fábce. Řídící jednotka je 6Q1 xxxxxx.Už fakt nevím kde je chyba. Neví náhodou někdo??
jj login mám správnej, dělal sem to podle VISu. Akorát mě tak napadá jestli se to nemusí aktivovat hex.can káblem to je už poslední možnost co mě napadá
Je to 2004 TDI PD tak nevím, navíc k té chybě to hodí ještě jednu ale u ní je nasaný, že je třeba aktivace aj když to běhá úplně normálně na starších modelech
Ještě jedna věc, mluvil jsem s kámošem a ten mi poradil ještě takovou věc, že to jde řešit přes kódování, změnou číselného kódu přes codingcalculator. Můžete mě někdo přiblížit nebo potvrdit tuto variantu??
jelikož to píše nevěrohodnej signál od tý páčky, projel bych to ve VAGu, v naměřenejch hodnotách se dají prověřit jednotlivý spinače tý páčky nebo je ještě možnost chyby svazku nebo zapojení, když píšeš, že páčka je ok
U zapojení do řj elektroniky ten hnědej konektor sedl jak prdel na hrnec, do konektorovýho boxu do prostoru motoru jsem zapojil bílej káblík s pinem do bílýho konektoru kterej je v levé části nahoře. V každým návodu co jsem našel bylo, že je to prostřední pin na hoře jediný co mě zarazilo, že tam byl před zapojení jenom jeden kablík (černo-oranžovej), ale budiš. A pak už mě zbyl pouze napájecí kablík kterej sem pích na pojistku č.5 pod stálé napětí. Není možný že by to bylo tím že je tam jiný kódování a nebo je špatně zapojenej ten bílej káblík kterej je pro řj motoru