Zdravim vas...borci poradte mi lebo som uz v koncoch.Mam octaviu 2004 77kw a vobec netaha.diagnostikoval som to a je to bez chyby.vymenil som turbo,zapchal som EGR vymenil som vahu a take cidlo na hadici od turba precistil som cely palivovy system a pozrel som aj potlaky.vsetko vyzera ze je ok a netaha. nestretli ste sa s niecim podobnym???este si myslim ze to bude softver v rj.lebo to vobec nezadymy proste nedava mu palivo.
za prispevky dakujem
nie nic nesvieti.ale ja som to mechanycky zablendoval a elektronika to nema ako vediet ze tam nejdu fyfukove plyny...egr otvara a zatvara ale nic tam nepusta
ja som to zapchal len na odskusanie ci nahodou nepusta plyny a preto to netaha ale ked sa to odstrani tak to otvorim a nesvieti nic ale ja som na tom nebehal lebo to nevladze.
taktéž zdar borci.
mám 2,0 tdi BKD a taky nejede ???
dřív jelo jak z praku, teď to jede taky, ale tak nějak těžce (+- o 1l větší spotřeba)
nové rozvody - 2x kontrola na přípravky
..ide ma z toho šĺak trafiť....
no tak katalizator neni upchaty uz som vsetko meral turbo tlaci pekne len dost neskoro okolo tych 2500 otacok a s novym turbom to ide tak isto ako zo starim.ale vravym ze tomu autu mozte nakladat a nezadymy...neviem ako to prestalo tahat lebo ze vraj majitelovi menili niekde tesnenie pod hlavou a potom ze to uz netahalo.a meral som aj tlak nafty super.uz dalej neviem
Martink píše:no tak katalizator neni upchaty uz som vsetko meral turbo tlaci pekne len dost neskoro okolo tych 2500 otacok a s novym turbom to ide tak isto ako zo starim.ale vravym ze tomu autu mozte nakladat a nezadymy...neviem ako to prestalo tahat lebo ze vraj majitelovi menili niekde tesnenie pod hlavou a potom ze to uz netahalo.a meral som aj tlak nafty super.uz dalej neviem
a co vstriky sou dobre serizeny nebo uz sou rrozmaznuty spatnym serizenim .kdyz delaly tu hlavu je to nutny seridit .skouknout jejich serizeni