Asi před týdnem jsem si poprvé všimnul, že mi při řazení 3.rychl. stupně mírně škrknou zuby v převodovce. Dělá to hlavně při podřazení nebo když dvojku trochu roztáhnu a přeřadím na trojáka. Je mi jasný, že odchází synchron, ala přesto se chci zeptat jestli někdo zkoušel nějakou fintu jako např.nějaké aditivum do oleje apod. Nebo jestli má cenu např. vyměnit olej. Později to budu řešit asi výměnou převodovky. Opravovat převodovku je vždycky dost náročné. Díky za rady.
Passat B5 V6 2,8 syncro
Passat B5 převodovka!!!
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Warlockvw
- Přispěvovatel
suhlasim s tym olejom,vyskusat vymenit za novy a uvidi sa ;)qkaskader píše:Myslím, že tá výmena oleja by určite stála za to. Odporúčam vždy najskôr vyskúšať lacnejšie riešenia. Aditíva všeobecne nemusím, okrem zimnej medicíny do nafty.
mne to urobilo par krat tiez,ze pri davani stvorky mi tam nesla a vymacol som dvakrat spojku a uz isla

Profesionálne zváranie TIG-AC/DC,opravy zváraním auto-moto dielov-ocel,nerez,hliník.Zákazková kovovýroba
Škoda Octavia Combi 1,9 TDI 4x4,74 kW,ATD,6-ti kvalt-repas prevodovky od p.Ivan Sixta
Škoda Octavia Combi 1,9 TDI 4x4,74 kW,ATD,6-ti kvalt-repas prevodovky od p.Ivan Sixta
Re: Passat B5 převodovka!!!
daj si to spravit,zase az take drahe to nie je,ci cakas az nebudes moct radit? a az potom zaroven vymen olejkaad píše:Asi před týdnem jsem si poprvé všimnul, že mi při řazení 3.rychl. stupně mírně škrknou zuby v převodovce. Dělá to hlavně při podřazení nebo když dvojku trochu roztáhnu a přeřadím na trojáka. Je mi jasný, že odchází synchron, ala přesto se chci zeptat jestli někdo zkoušel nějakou fintu jako např.nějaké aditivum do oleje apod. Nebo jestli má cenu např. vyměnit olej. Později to budu řešit asi výměnou převodovky. Opravovat převodovku je vždycky dost náročné. Díky za rady.
Passat B5 V6 2,8 syncro
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR