Blikajicí žhavení
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Blikajicí žhavení
Dnes rano jsem mi stalo jsem stal asi 5minut na vlakovém precestí ,pak mi začalo blikat žhavení jak jsem se rozjel po chvilí to prestalo a ted momentalně nesvití ale byl bych rád kdyby věděl duvod at mně to někdě nenechá na silnicí .
Prosím o radu a Děkuji moc
Prosím o radu a Děkuji moc
Passat B7 2.0TDI 103 CFFB, Highline
Blikajicí žhavení
Asi to budě tím že jsem taky dlouho měl zmáčknutou brzdu ,nebo brzdové světla funguji aj všechní žárovky .
Děkuji za informace
Děkuji za informace
Passat B7 2.0TDI 103 CFFB, Highline
-
miraspetrowski
- Přispěvovatel
Re: Blikajicí žhavení
každou chvíli mi blikalo žhavení,a hlavně nájezdy a potom troubení a skoro rána ze zadu,byl to brzdovej spínač pedálu,tak jsem ho musel silou povytáhnout,nedalo mi to a šel ven,normálně se připek na jednom kontaktu co v něm jsou,očistil jsem je a zatím pohodamirek píše:Asi to budě tím že jsem taky dlouho měl zmáčknutou brzdu ,nebo brzdové světla funguji aj všechní žárovky .
Děkuji za informace
moskvich 412, lada 2105, š 120ls,p 309 grd,toyota corolla-mazánek,sharan1 1,9TDI 81kW černá metla-šachovnice na blatníku
-
SVKKlobasa
- Sběrač informací
Nasúkaj sa pod volant ku pedálom a je na brzdovej páke úplne hore. pre lepšiu manipuláciu si tam sprav trochu miesto, zhoď ten spodný plast.SVKKlobasa píše:Kde prosím ťa nájdem ten spínač? tiež mi bliká žhavenie a nesvietia brzdové svetlá. ďakujem
http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavo ... spinac.htm
G IV,variant,66 kW,ALH + niečo naviac od BH motor
-
miraspetrowski
- Přispěvovatel
jednoduše tam nějak nacpi ruku a pootoč s ním,jako když povoluješ šroub o půl otáčky a pak vytáhneš dolů,ale musíš mít pořád sešláplou brzdu plast tam může zustatIvo píše:Nasúkaj sa pod volant ku pedálom a je na brzdovej páke úplne hore. pre lepšiu manipuláciu si tam sprav trochu miesto, zhoď ten spodný plast.SVKKlobasa píše:Kde prosím ťa nájdem ten spínač? tiež mi bliká žhavenie a nesvietia brzdové svetlá. ďakujem
http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavo ... spinac.htm
moskvich 412, lada 2105, š 120ls,p 309 grd,toyota corolla-mazánek,sharan1 1,9TDI 81kW černá metla-šachovnice na blatníku
-
SVKKlobasa
- Sběrač informací
Vyměnit a kup si rovnou co se dává do OII, ten původní mi vydržel cca 2 roky a teď OII jede furt... měl jsem problém že se mi vymčkal ten plast aretační, tenhle je v kuse vypadá mohutnějc..
RIP _ O1 - L&K- 159PS/388Nm by Reesha
Sharan II AUY - stand by
VW T2 Doka "wally" - 1,6/34kW - 1976 -- to 120 kW
Sharan II AUY - stand by
VW T2 Doka "wally" - 1,6/34kW - 1976 -- to 120 kW