Ahoj,začal jsem mít menší problém s autem. Mám oktávku 98,66kW,chip 85kw, AGR motor. Před 2 týdny z ničeho nic auto přestalo chytat na 1. pokus. Chytalo na 2.-3. pokus. Poslední týden se to rozjelo tak,že jsem musel klíčkem otáčet a vypínat ho,aby se mi rozsvítilo žhavení. Jakmile se rozsvítí žhavení,slyším z motorové části,jak se v črpadlu nastavuje šoupátko na startovací dávku. Nestartuje jak za tepla,tak ráno za studena. Vyměnil jsem relé žhavičů a relé žhavení 109. Svíčky OK,čerpadlo měněno na jaře se spínací skříňkou,předvstřik OK,startovací dávka je nastavena na 33 xxx a nějaký drobný. Dneska jsem vyměnil čidlo teploty, palivový filtr a zase nic. Řídící jednotka neukazuje nic a hodnoty jsou v pořádku. Pojistky jsou OK,pojistky na baterce OK, kostru jsem projížděl,taky OK. Tak a babo raď??

Ještě poslední pokus, co mi bylo porazeno je,že by mohl být KO startér,což je podlě mě kravina. Jestli někdo ví,PROSÍM o radu, jinak jde z baráku!
Ještě jedna věc. Pokud na relátku 109 sepnu manuálně kontakt,jak na novým,tak na starým,auto nastartuje.