Sharan-nejde klima

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
JiříHB
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Sharan-nejde klima

Příspěvek od JiříHB »

Zdarec
Koupili jsme Sharana, TDI, 81KW, r.v.1997, climatronic.
Nešla klima, tak jsme jí nechali doplnit a pořád nic. Když jí pustím, ventilátory sepnou, ale kompresor ne. Měřil jsme zda jde do kompresoru nějaké napětí a vůbec nic. VAG nehlásí žádnou chybu. Slyšel jsem, že by to mohlo být relátko, ale kde ho najít??? Nebo Vás napadá něco jiného??
Díky za každou radu. :)
autoelektrika
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od autoelektrika »

Může to dělat tlakový spínač.Má jeden okruh na ventilátory a druhý na kompresor.Alespoň myslím.
marena tdi
Aktivista

Příspěvek od marena tdi »

zapni klimakompresor na kratko.pokud pujde vis ze neni zadreny a tak chyba muze byt v rele nebo tlakovem snimaci.tlakove cidlo bude na vedeni hlinikovych trubek ,to najdes.rele bude asi na levem podbehu .pujdou do toho draty ze sahar.vetsinou trpi na oxidaci .tak na to mrkni.
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
JiříHB
Sběrač informací

Příspěvek od JiříHB »

Tak jsem zkoušel kompresor napřímo a klima jde. Koukal jsem po tom relé a nemůžu ho nějak najít. Není někde pod baterkou??
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

JiříHB píše:Tak jsem zkoušel kompresor napřímo a klima jde. Koukal jsem po tom relé a nemůžu ho nějak najít. Není někde pod baterkou??
riadi to rj vetrakov. taka cierna krabicka pri akumulatore. je primontovana na predne celo myslim
JiříHB
Sběrač informací

Příspěvek od JiříHB »

Hledám to všude možně schovaný a nakonec na to celou dobu koukám (viz. foto) :) Teď otázka jak zjistit zda je špatné. Nechce se mi jen tak vyhodit 1500kč a nakonec zjistit, že je to tlakovým spínačem... :( Myslíte, že bych tam mohl na zkoušku dát relé s Audi A4 climatronic r.v.1996?? Abych ještě něco nep....Obrázek
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

ak sedi cislo a konektory tak ano ale a4 to nema takto riesene....
JiříHB
Sběrač informací

Příspěvek od JiříHB »

Aha. A mají ho nějaký auta stejný nebo musím hledat někoho se Sharanem, Alhambrou, Galaxy???
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

JiříHB píše:Aha. A mají ho nějaký auta stejný nebo musím hledat někoho se Sharanem, Alhambrou, Galaxy???
mozno golf 3 a podobne. treba hodit cislo do etky. skus niekoho popytat. aj nemam etku.
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

JiříHB píše:Aha. A mají ho nějaký auta stejný nebo musím hledat někoho se Sharanem, Alhambrou, Galaxy???
takze sharan alhambra galaxy a transporter...
JiříHB
Sběrač informací

Příspěvek od JiříHB »

Tak mi dneska kámoš donesl relátko z jeho Sharana a je úplně jiný. :( :? Obrázek
JiříHB
Sběrač informací

Příspěvek od JiříHB »

No jinak jsem zkoušel hledat ten tlakový spínač a myslíte, že je to on na té fotce? Je umístěn na pravé straně pod světlem a konektor má 4 piny. Obrázek
kucko199
Nováček

Příspěvek od kucko199 »

Zdravím neviem si rady s klimou a čim je teplejšie začina to byt neznesitelnejšie. Vag piše trvalu chybu ,najprv ze čidlo tlaku klimi priliš malí tlak.Na kompresor nejde vobec štava ,funguje akurat tak ventylator.Bol som dat naplnit klimu tak ako má byt a kupil som nové čidlo a stále nič .Teraz vag píše chybu 01330 .centralna RJ konfortneho systemu-napajacie naplatie chybne,RJ vadna. neviem krotá rj to je a kde je a či sa dá nejak prepipat alebo odskusat ci neni mrtva. Ak ste sa už niekto stretli s niečim takymto poradte prosim Vás. Vdaka (hm) (hm) (wallbash) (wallbash)
kucko199
Nováček

čo s tým? Sharan 103kw 2.0TD 2009.klima nezapne

Příspěvek od kucko199 »

Zdravím neviem si rady s klimou a čim je teplejšie začina to byt neznesitelnejšie. Vag piše trvalu chybu ,najprv ze čidlo tlaku klimi priliš malí tlak.Na kompresor nejde vobec štava ,funguje akurat tak ventylator.Bol som dat naplnit klimu tak ako má byt a kupil som nové čidlo a stále nič .Teraz vag píše chybu 01330 .centralna RJ konfortneho systemu-napajacie naplatie chybne,RJ vadna. neviem krotá rj to je a kde je a či sa dá nejak prepipat alebo odskusat ci neni mrtva. Ak ste sa už niekto stretli s niečim takymto poradte prosim Vás. Vdaka (hm) (hm) (wallbash) (wallbash)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“