1,6 HDI od PSA

diskutujte o diagnostických prostředcích pro různé značky vozidel

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
roman
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

1,6 HDI od PSA

Příspěvek od roman »

Zdravím,
asi před týdnem jsem načítal závady v Berlingu 05 1,6 HDI. Byly tam jen brzdový a spojkový pedál a jednou nedosažený požadovaný tlak v railu. Motor dobře startoval a při zkušební jízdě byl požadovaný i skutečný tlak v railu v pohodě. Závady jsem vymazal, kontrolka zhasla a už se nerosvítila. Majitelka pak říkala že asi před půl rokem měl auto půjčený její známí a natankoval do něho benzin. Všechno nechali vyčistit a s autem jezdily dál. Tak jsem si řákal, že tam ta závada mohla být od té doby, protože auto bylo docela v pohodě.
Ovšem včera jsem mluvil s kamarádem co jim to auto opravoval po natankování benzinu. Ten mi řekl, že ten borec co do toho dal benzin, jel s tím natankovaným benzinem až do MAĎARSKA (LOL) a zpátky, cestou ještě jednou dotankoval, samozřejmě benzin (wallbash) . Vyjel asi jeden a půl nádrže benzinu s motorem HDI. Kamarád říkal, že když ho k autu zavolali, šlo jen těžko nastartovat, motor běžel jen ve vysokých otáčkách a rachotilo to v motoru tak, že ho do dílny už raději odtáhl. Všechno vyčistil, vyměnil filtry a do nafty přidal hodně aditiva a víc nic neměnil.
Nikdy bych nevěřil, že to je vůbec možné, aby to to HDI mohlo vydržet.

Roman
papouch22
Aktivista

Příspěvek od papouch22 »

blbost. po chvilce se motor zastavi kdyz natankujes benal, natoz 2 nadrze
m_toy
Přispěvovatel

Příspěvek od m_toy »

Do 2 minut uvidíš, jak ti tečou písty po silnici
Odpovědět