Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
tohle je to cerpadlo ?Kuba píše:Ano, je pravda, že v Německu už fandové i profici nepožívaj jiný čerpadla než FACET nebo HARDI. U FACETu se ale občas stáívá, že odejde, že se spálí vinutí, je náchylná na podpětí, musí mít bypas, protože potřebuje určitej minimální průtok. A HARDI ? Tak to je přesně ta, kterou jsem objednal v "rajchu", jak nazýváš naše sousedy. Proč jsem nekoupil u překupníků u nás, když jí maj taky pod 2.000,-- Kč ? Nekoupil, protože jsou různý typy HARDI-čerpadel, lišící se hlavně světlostí přívodu ( a odtoku ) čerpanýho média. Většinou Ti tady v Česku čecháček prodá světlost 8 mm - to je typ: 18812. Typ 10012-6 má ale přívody a odtoky 10 mm - to je hlavně v zimě důležitý, když Ti bude protejkat ten hustej, medovej olej z nádrže do a od pumpy.
![]()
Jestli mi tu pumpu 10012.6 někdo tady v Čechách prodá pod 2.000,-- ,jak tvrdíš, tak vrátim tu z "rajchu" - až dorazí, na což mám dle směrnic EU nárok - a koupim tady v Čechách a Tobě pošlu poukázku na 2 piva nebo na 1 slivovičku nebo 1 kontušovku.
![]()
Sám jsem totiž investoval dost času do hledání nejvýhodnější nabídky hlavně v Německu - HARDI-pumpa je totiž vyrobená v rajchu - MADE IN GERMANY
![]()
![]()