čerpadlo z AHF do 1Z

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Havran
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

čerpadlo z AHF do 1Z

Příspěvek od Havran »

Zdravím, mám špatné čerpadlo na Audi 80 r.v 93 1Z ,doma mi leží čerpadlo z AHF půjde to normálně jednoduše zaměnit? Co Elektrika? jsou tam jiné konektory (na jednom samec a na druhém samice) staší je jen přepíchnout ve stejném pořadí? Řešil to někdo? Hledal jse tady ale nic sem nenašel. díky
koco
Aktivista

Příspěvek od koco »

riešil som to, prečítaj si toto budeš múdrejší, prípadne sa pýtaj ;)
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... a&start=15
AUDI A4 Avant TDI, AFN, 764, 11mm, 1749VA, jednohmota HDS, egrOFF, katOFF, soft, 288/245
Havran
Přispěvovatel

Příspěvek od Havran »

ok ok, díky, to je po mechanické stránce a co třeba elektrika? řešil jsi nějak elektriku? já mám na původním jiný konktor něž an tom které tam cchci dát
Obi
Přispěvovatel

Příspěvek od Obi »

Audi 80 1,9tdi 81kw-ABT
Havran
Přispěvovatel

Příspěvek od Havran »

díky Obi, takže mám ten úplně stejný problém jako on, já mám to starší čerpadlo 995 na koci. Takže to asi předělám na Mtdi. Jinak díky moc ;-) Jo nevíte náhodou kdo by mi to čerpadlo z AHF na Mtdi předělal? dík moc
Zdeněk M
Aktivista

Příspěvek od Zdeněk M »

Havran píše:díky Obi, takže mám ten úplně stejný problém jako on, já mám to starší čerpadlo 995 na koci. Takže to asi předělám na Mtdi. Jinak díky moc ;-) Jo nevíte náhodou kdo by mi to čerpadlo z AHF na Mtdi předělal? dík moc
Kontaktuj uživatele Holz-TDI. ;) Je s Chomutova a predelava je,sam ma Mtdi v brouku a ted byl druhej na zavodeh.
Havran
Přispěvovatel

Příspěvek od Havran »

Zdeněk M píše:
Havran píše:díky Obi, takže mám ten úplně stejný problém jako on, já mám to starší čerpadlo 995 na koci. Takže to asi předělám na Mtdi. Jinak díky moc ;-) Jo nevíte náhodou kdo by mi to čerpadlo z AHF na Mtdi předělal? dík moc
Kontaktuj uživatele Holz-TDI. ;) Je s Chomutova a predelava je,sam ma Mtdi v brouku a ted byl druhej na zavodeh.
díky, napíšu mu
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“