voda za prednimy sedadli
Moderátoři: šulda, Moderátoři
voda za prednimy sedadli
nechapu!!uz potreti se znamymu stalo ze mel rano zhruba centimetr vody na podlaze za prednimy sedadli.veskery tapecirunk suchy,strop suchy,sedacky taky,gumy okolo dveri suche vsechno v poho a na podlaze centak vody.a vzdy se to stalo kdyz mel auto zaparkovany cely den takze pripadnou dirou v podlaze by to byt nemohlo.a navic se to stane jen obcas,3x prsi a nic a po 4 voda jak na koupalisti.zkuste poradit,jestli jste se s tim uz nekdo setkal.jo a je to vw polo 2002
-
- Přispěvovatel
daj dole ten plast pod celnym skolm (kde su stierace) a skontroluj ci ti nezateka okolo drziaka na pelovy filter alebo ked parkujes auto v blizkosti stromov, tak skontroluj ci ti halda listia neupchala odtoky vody na obidvoch stranach (taka diera vo vnutornom blatniku nad nosnikom za protipoziarnou prepazkou). Dalsia moznost je upchaty odtok skondenzovanej vody z klimy. Vsetko treba skontrolovat. Hlavne rozober cely interier a vytiahni vonku komplet koberec a odhlucnenie. Tak dva dni sa bude prazit na slnku a vyschne. Inac to nevisusis a bude ti to plesniet a hrozne smrdiet. Ja som minuly tyzden riesil podobny problem na mojom aute
Kód: Vybrat vše
http://www.dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?p=341313#341313
Re: voda za prednimy sedadli
Ak je tam stresne okno moze byt jeden odtok upchaty alebo na prudky naval vody nestiha odtekat a ostatne nie su dobre napojene , tak to moze prepustat do interieru . Ak parkujes v inom naklone je to ok ?modano29 píše:nechapu!!uz potreti se znamymu stalo ze mel rano zhruba centimetr vody na podlaze za prednimy sedadli.veskery tapecirunk suchy,strop suchy,sedacky taky,gumy okolo dveri suche vsechno v poho a na podlaze centak vody.a vzdy se to stalo kdyz mel auto zaparkovany cely den takze pripadnou dirou v podlaze by to byt nemohlo.a navic se to stane jen obcas,3x prsi a nic a po 4 voda jak na koupalisti.zkuste poradit,jestli jste se s tim uz nekdo setkal.jo a je to vw polo 2002
Peugeot Partner HDi 10/2001 , ABS,KLIMA,TEMP,PP
-
- Přispěvovatel