laguna II

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
proam
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

laguna II

Příspěvek od proam »

zdravim panov fachmanov. mal som tu renault laguna 1,8 16V 89kW 2001 notor F4PC7 a bolo to uz u piatich majstrov a stale vypisuje chyby
P1078 prechodna
P1070 trvala
P1002 trvala
podla actie od atalu su to
P1078 sktrtiaca klapka s motorkom
P1070 skrttiaca klapka s motorkem
P1002 rj
podla workshopu su to chyby
P1078 Spínač brzdových svetiel elektrický obvod.alebo Defekt na jeden z 2 regulácií rýchlostí jázd/obmedzovač otáčok brzda kontakt.
P1070 Mnohonásobná sieť.
P1002 Snímač teploty vzduchu

teraz neviem comu mam verit a auto sa sprava takto. po zasunuti karty sa rozsvieti v strede ta kontrolka problemu so zapalovanim alebo nieco take to je a po nastartovani auto ma 2300 ot a tam skacu otacky 2300 az 2400. pravidelne osciluju v sekundovych intervaloch. nejde vobec pridat ani ubrat. jednoducho ako keby sa vsetko zaseklo a je to na jednom bode. zhasne sa motor vytiahne karta opat sa zasunie karta rozsvieti sa ta kontrolka a pokial spravim jednu vec, ze vytiahnem a zasuniem spat rele pri motore s oznacenim R8 rele prerusenia vstrekovania tak kontrolka zhasne a auto nastartujem ide normalne. ale po urcitom case napriklad na semafore autu klesnu otacky ako keby chcelo skapat a zacne zase ten isty problem.
teraz by som od vas potreboval vediet ktory popis k chybam je spravny alebo co su to za chyby a pokial niekto ma tak poriadnu schemu od tohto auta ale naozaj poriadnu kde je to komplet nakreslene, lebo potrebujem zistit suvislost s tym rele R8 co vsetko je s neho napajane.
na aute bola menena uz rj motora a aj skrtiaca klapka s motorcekom.
zatial dik za postrehy a pomoc.
Laco19
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Re: laguna II

Příspěvek od Laco19 »

Ja som sice skor na diesely ale vyzera to naozaj na skrtiacu klapku. Niekde sikovne poskodena kabelaz alebo konektor dokazu zazraky ;) .
Na renaultclub.cz v sekcii manualy je tema VISU (to su schemy), tam su odkazy na DVD so schemami na Renaulty. Tie iste odkazy su aj na renault.hostuju.cz.
Odpovědět

Zpět na „Renault / Dacia“