Klepání volantu při brždění - kotouče?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Klepání volantu při brždění - kotouče?
Už delší dobu pozoruju šílené klepání volantu a s tím spojené rány od kol, ale kotouče mám cca 2-3 měsíce úplně nové a poloosy jsem dával starší, ale měly by bejt dobrý...
Dělá to tak od 80 a výš, když brzdim a nejedu do těch 80ti, tak to skoro vůbec neklepe, spíš bych řekl, že vůbec, ale když brzdím tak ze 140ti, tak jsou to hrozný rány a volant se nedá skoro ani udržet a to nemluvim o vyšších rychlostech..
Nemáte někdo nějakej "recept", jak zjistit na 100%, co to vlastně je?
Díky za radu
Dělá to tak od 80 a výš, když brzdim a nejedu do těch 80ti, tak to skoro vůbec neklepe, spíš bych řekl, že vůbec, ale když brzdím tak ze 140ti, tak jsou to hrozný rány a volant se nedá skoro ani udržet a to nemluvim o vyšších rychlostech..
Nemáte někdo nějakej "recept", jak zjistit na 100%, co to vlastně je?
Díky za radu
VW Passat B7 2.0TDI CR DSG 2015 stock.
Ok, jim řeknu ať zkontrolujou ty ložiska.. A je možný, že by se mi za jeden tejden zkroutili kotouče? Neměly by to bejt žádný šmejdy, mechanikovi to fakturovali za +-3200, viděl jsem fakturu, tak nevim.. :/
Ale je mi divný, že to při nižších rychlostech nedělá, protože mladá má nový Polo a tam se jí taky zkroutili (možná sem je já zkroutil
) a to dělá jenom při menších rychlostech a při vysokejch rychlostech to není moc znát.. Ale já když brzdim s mým, tak to sou neuvěřitelný rány, jak kdyby někdo mlátil kladivem do kola 
Ale je mi divný, že to při nižších rychlostech nedělá, protože mladá má nový Polo a tam se jí taky zkroutili (možná sem je já zkroutil
VW Passat B7 2.0TDI CR DSG 2015 stock.
este píše:mužeš je zkroutit i za den
mě osobně se na bejvalím mazlíkova zkroutily brembo max za 10 dni ani nevim kde byla chyba ale nechal sem je stočit a pohoda
Pravděpodobně nebyla litina dostatečně vyzrálá a jak si jí zahříval a následně chladla tak se proces ukončil a tím stočením si se vlastně dostal na vyzrálou vrstvu materiálu.
i kotouče se musej zajíždět, je to týden co jsem dával na reklamaci ferodo. pochybuju že to uznaj, ale najel jsem na nich tak 500km opatrně, když jsem viděl, že už to trošku brzdí, tak jsem tomu začal dávat víc, žádnou krizovku jsem neměl, ale stejně se zvlnily....
najeto na nich tak 3000km s tím že minimálně 1200km jsem brzdil s pocitem, že je nesmím vyhřát:-)
1. Octavia 19TDi GLX+(klima) AGR, 1998, trysky DSLA150P520, jednohmota ATD + organika, upgrade MAF,EGR+KAT off, 550000km; 5W40; puky Audi TT, + 3cm UP, 4x disk, VAG
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
d
ahoj ja som mal tiez takyto problem na octave a chybou bolo ze prvy raz po vymene kotucov nebolo riadne vycisteny naboj a po asi 2 tyzdnoch to zacalo riadne kopat dlho som sa stym trapil lebo prvy krat to robil asi daky magor
tak som dal nove kotuce a naboje riadne vycistil boli take zhrdadzavene ze boli normalne vyzrate a podla mna to bol problem riadne vycistit namazat a sup nove kotuce a parada auto beha v pohodke
tak som dal nove kotuce a naboje riadne vycistil boli take zhrdadzavene ze boli normalne vyzrate a podla mna to bol problem riadne vycistit namazat a sup nove kotuce a parada auto beha v pohodkeGolf 3 TDI 66kw, trysky p5O2, 12mm hlava,kat off,egr.off, IC vacsi, turbo gt 1749 Va, sanie PD 130, jednohmota pritlacak VR6, Vyfuk 55mm, soft by Drapek,
seat leon top sport arl 150 hp, vc turbo + soft
Skoda octavia 4x4 combi Gt1749 VB +AL + soft
seat leon top sport arl 150 hp, vc turbo + soft
Skoda octavia 4x4 combi Gt1749 VB +AL + soft