vag k + can comander 1.4 full ?

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
kevino
Aktivista
Odpovědi: 0

vag k + can comander 1.4 full ?

Příspěvek od kevino »

takze prehladal som forum ale nenasiel som riesenie pre moj problem. kupil som si cinsky klon vid odkaz

http://www.szwholesale.com/images/ProPh ... MANDER.jpg

potreboval som to hlavne na vycitanie pinu a zmenu km v RJ motora EDC 15. (na km mam vagtacho 2.50). ale kedze mam teraz problem s rj airbagu (temu nizsie ;) ) skusal som zmazat crash data pomocou tohoto mojho zazracneho kablika a.........nic. rj airbagu neodpoveda.. mam doma aj golf 5 2004 tak som skusil aj komunikaciu ale nic. zitil som ze mi ide len K line. can nie. kabel som aj rozobral a odfotil (fotky neskor vecer) a potrovnal s KKL USB ktory mam tiez. v tom comanderi je ovela viac svabov takze to je asi OK. na cd ku kablu bol aj soft, ktory ale hlasi trojana....(hodim sem link neskor vecer).

to be continued.... (noteeth)
dodi911
Aktivista

Příspěvek od dodi911 »

Mam presne ten isty problem, tiez som skusal crash a nic. Rozpraval som s jednym chlapikom a vravel ze mam vyhodit jednotku von a skusit na stole, zevraj nieco blokuje system, neviem. Nakoniec auto muselo odyst, tak uz z toho nebolo nic, nemam to odskusane. K tomu k a can, v pravom spodnom rohu sw mas okienko kde prepinas zbernicu k, alebo can, skus pozriet.
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

dodi911 píše:Mam presne ten isty problem, tiez som skusal crash a nic. Rozpraval som s jednym chlapikom a vravel ze mam vyhodit jednotku von a skusit na stole, zevraj nieco blokuje system, neviem. Nakoniec auto muselo odyst, tak uz z toho nebolo nic, nemam to odskusane. K tomu k a can, v pravom spodnom rohu sw mas okienko kde prepinas zbernicu k, alebo can, skus pozriet.
zbernicu prepnut viem tam problem nie je. jednotku mam na stole ale to je ina kapitola. teraz riesi mpreco mi nejde commnader tak ako ma....aj ked je to klon...
dodi911
Aktivista

Příspěvek od dodi911 »

Tak to uz neviem, je to predsa klon a origo je asi o nieco lepsi, moznoze prave v tomto. Moze tam byt nahrata ina pamet, alebo nieco take v procaku.
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

dodi911 píše:Tak to uz neviem, je to predsa klon a origo je asi o nieco lepsi, moznoze prave v tomto. Moze tam byt nahrata ina pamet, alebo nieco take v procaku.
ty mas origo alebo klon ? mne sa to sprava ako KKL kabel. ide mi len motor a budiky cez k line. cez can nic....
misoVW
Aktivista

Příspěvek od misoVW »

Kevino, nekupoval si ten kabel od cloveka z SK VW clubu?
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

misoVW píše:Kevino, nekupoval si ten kabel od cloveka z SK VW clubu?
neviem, asi nie, aky ma nick na sk vw clube ? posli cez sz. mas nejake riesenie ? ja s nim prave zapasim v garazi (wallbash) nasiel som toto:

http://www.digital-kaos.co.uk/forums/f1 ... 4-a-44133/
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

takze 2 hodiny a nic... kuaaaa ale mam asi 10 verzii vselijakych commanderov. skusal som aj pmovou Mprogu prehrat obsah eepmky ale nic stale je to to iste.

pripajam foto vnutornosti mojho kabla:

Obrázek
Obrázek

enjoy :D
fireblademan
Přispěvovatel

Příspěvek od fireblademan »

commander 1.4 crash date neumí
nogis
Aktivista
Příspěvek od nogis »

fireblademan píše:commander 1.4 crash date neumí
Takže tlačítko je tam jen do počtu? :roll:
VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm
pett
Nesolidní prodejce
Nesolidní prodejce

Příspěvek od pett »

nogis píše:
fireblademan píše:commander 1.4 crash date neumí
Takže tlačítko je tam jen do počtu? :roll:
Pozor na to ,on něco umí ,ale airbagovku tak možná dodrbat :)
Jednou jsem to zkusil na Golfu 4 ,identifikace jednotky v pohodě ,když jsem dal Clear,něco to tam přepsalo a bylo po komunikaci :D
Pak jsem si s tím hrál celý večer , než jsem sehnal správnou náplň a znovu to tam nacpal ručně UPOU.
VagProg je spolehlivej a udělá i zálohu,která je občas k nezaplacení.
makov
Přispěvovatel

Příspěvek od makov »

ahoj, mam tak isto cinsky VAG CommanderK+CAN 1.4 a nedokaze sa spojit ani s OII skusal som budiky ktore su v ponuke VDO66 a nic. Jedien co funguje je Fabia a Octavia I. Tam to ako tak ide.
Ale mal som doma z ineho zdroja VAG COMMANDER K+CAN 2.5 (mal nieco ako hardwerovi kluc) a ten chalan ktoremu som ho predal povedal ze mu s nim isiel spravit Seat leon 2006. Mne na Fabii 2006 nesiel.
Ael zevraj tie verzie su rovnake ci je to 1.4 alebo 2.5. Vie to niekto potvrdit?
váha
Aktivista

Příspěvek od váha »

Jsem rád že nejsem sám koho tento program nadchnul :D (wallbash) Já jsm se dostal do verze 4.5,ale podle mě to je jen přepsaný v spouštěcím souboru,Auta po CAN mě to šlo,měl jsem airbagovku z Octy II a pak budíky Audiny A8,K-line sem nikdy nerozchodil
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
yeager
Přispěvovatel

Příspěvek od yeager »

ja mam v3.0 a neviem urobit km na OII. viete mi poradit ako na to? ked oznacim CAN komunikacia tak tlacidlo "Instrument/immo" zhasne a ce K-line mi to nenajde. Please poredte.

PS: to vaha - ty asi mas CAN commander a nie K+CAN
VW Bora 1.9 TDI, rv.99, 225tis km, 81kW@101kW
makov
Přispěvovatel

Příspěvek od makov »

origo kabel!
Ja som pisal do ciny inzinierom ale zatial nemam odpoved. Ked chcu nieco predat tak to pisu obratom ale ked mas problem tak vsetko im trva dlho.
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“