Naprosto zbytecne dlouhe vedeni. Pokud ma moznost nechat ten IC prevarit - stacilo by riznout ty boky v pulce a slicovat vznikle dva dily se vstupy, a dva dily bez nich a dovarit (nezapomenout na prepazku na strane s vystupy ) ... samozrejme pred svarenim vycistit od pilin a po zavareni natlakovat na poradny tlak a vychytat pripadne netesnosti.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
pravda, pokud má možnost. ale stejně to asi vyjde na stejno jestli si hrát s IC nebo tahat trubku. jen lepší s místem
u mě ale u mě to jinak nešlo, nehodlal jsem kuchat do výztuhy. prodleva se nezměnila, napojeno taky na orig. vedení.
DTchip.cz chiptuning, měření výkonu
Audi A5 3.0tdi 176kw- 318k 711Nm.
Audi A3, 1756, AGR 90k@241k 557Nm - prodáno
Tak původní záměr byl ten cooler se vstupem i výstupem na jedný straně,ale zdá se mi zbytečný za něj dávat tolik peněz. Proto přemejšlím,že to potáhnu tak jak jsem naznačil na fotce. Místo na trubku pod coolerem by bejt mělo,páč chci říznout do výztuhy. Tak snad to vyjde...
Jinak foto jsem dal jen ilustrativní,nebude to na Octě,ale na Fabce RS...
Toby66kw: pokud by mi to pomohlo do FRS (což si nemyslim),pošli pls fotoa cenu...
jj,chápu!!! Je to auto na každodenní ježdění. Výztuhu chci říznout jen málo,v podstatě jen ten spodní lem. Vím sice,že jí to oslabí,ale snad ne až tak moc...
A ještě bych měl jeden dotaz... ...nemám možnost si posvářet (nebo si nechat posvářet) kolínka. čili bych rád použil jen rovný trubky a zbytek řešil silikonovejma hadicema! Vidíte v tom problém,nebo to ty hadice zvládnou i v ohybech???