Ztrácí se mi voda
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ztrácí se mi voda
Cau, mam passat B5 1.9 TDi 81 kw najeto cca 225 000 km. Prolezl jsem vsechny hadice a vymenil i chladic. Sundal jsem plastovy kryt od motoru abych videl jestli nekde nekape a nic. Ztrácí se mi asi 0,5 litru na 1000km. Jak to vyřešit? Moc díky za radu. JIank takhle se mně voda ztrácí už po najetých cca 15000 km a ostatní věci jsou ok. Diky za jakoukoliv radu.
- honza.biker
- Přispěvovatel
Muže být, spis tesnení pod hlavou, dolej vodu, otri to kolem ty bandasky, ohrej to a každej kvalt vytoc lehce pres 4000 ot pokud ti vyhazí vodu a rozsvíti se kontrolka tak je to jasný. A sahni na hadici u chlazení,pokud bude na horkym motoru tvrda tak dalsí priznak tesnení, pokud povolis vícko u bandasky a bude sycet a nebo rovnou lítat voda tak dalsí přiznak.ffrufru píše:Zdravím, u Golfa 1,9 Tdi 74 kW se mi ztrácí asi 1 litr na 1000 km.Dostal jsem tip, že by to mohl být chladič výfukových plynů pro EGR. ? Máte s tím někdo zkušenosti? Díky

-
- Přispěvovatel
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj mne na PASSATE TDI 96kW sa tiez stracala voda.Pri vyssich otackach bublala voda v radiatore kurenia.V naplnacej nadrzke kalna voda a smrad po oleji.Po zhodeni hlavy bolo vidiet prasklinky na tesneni.Vymenene tesnenie pod hlavou a je po probleme.
passat 1.9 TDI 96kw
Alfa147 1.9 JTD 85kw
Audi A6 2,4 125kw
Alfa147 1.9 JTD 85kw
Audi A6 2,4 125kw
- Warlockvw
- Přispěvovatel
Mne to tieklo okolo plastoveho kolienka,co je na hlave-privod vody.na dve skrutky M6.Je tam gumovy kruzok,ale mne to tieklo cez kolienko-bolo prasknute,taka trhlinka,ze som ju okom ani poriadne nezbadal,len na dobrom svetle.Cena cca 5,-eur+novy kruzok a trocha tmelu a je to O.K. 

Profesionálne zváranie TIG-AC/DC,opravy zváraním auto-moto dielov-ocel,nerez,hliník.Zákazková kovovýroba
Škoda Octavia Combi 1,9 TDI 4x4,74 kW,ATD,6-ti kvalt-repas prevodovky od p.Ivan Sixta
Škoda Octavia Combi 1,9 TDI 4x4,74 kW,ATD,6-ti kvalt-repas prevodovky od p.Ivan Sixta