Kde přesně je N109?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Kde přesně je N109?
dobrý den.vag mi zobrazil chybu 17946 - odpojovaci ventil paliva N109 - přerušení/zkrat na kostru.něco jsem již hledal,že stačí ten ventil pročistit,a že to jde zvládnout lehce,ale problém je,že nevím,kde přesně hledat ten ventil.mohl by mi někdo poslat přesný obrázek nebo fotku,kde v motorovém prostoru je?děkuji
zdravím.ten starý ventil jsem vyčistil a vrátil zpět,nepomohlo to,chybu to házelo pořád,tak jsem koupil nový dal ho tam a tak měsíc a půl v klidu,ale teď to háže chybu na vagu znova.je možný,že i ten nový ventil N109 je po tak krátké době špatný?nebo čím jiným to může být?na co se mám podívat? děkuji
-
- Aktivista
a jak se jmenoval ten nový ventil jaká značka a kolik stál, jestli to byl jen ventil tak ti vydržel docela dlouholadinek90 píše:zdravím.ten starý ventil jsem vyčistil a vrátil zpět,nepomohlo to,chybu to házelo pořád,tak jsem koupil nový dal ho tam a tak měsíc a půl v klidu,ale teď to háže chybu na vagu znova.je možný,že i ten nový ventil N109 je po tak krátké době špatný?nebo čím jiným to může být?na co se mám podívat? děkuji

a taky jsi nenapsal jaký máš problém nemůžeš vůbec nastartovat nebo jen řešíš pamět závad

já měl na ventu TDi to stejné. 4x jsem yměnil ventil a pak stejně přišlo na řadu čerpadlo..nakonec to byl nějakej bordel v nádrži,měl jsem tam během 3měsíců 3čerpadla.Tak jsem to celé vypustil, na spodek fouknul 5l rostliného oleje dolil do plna naftou a pak už byl klid. Mechanik říkal,že to vypadalo na nějaké odmašťovadlo nebo něco takovýho.
Punto 1.2 60ELX 
Stilo mJet 1.9 16V
Ex:A6 AVANT 2.5TDi(AKE),Lybra 1.6i,Bravo HGT 20V,AR 166 V6T.B.,Stilo Abart 20V,Marea 20V,Fabia SDi,Vento TDi

Stilo mJet 1.9 16V

Ex:A6 AVANT 2.5TDi(AKE),Lybra 1.6i,Bravo HGT 20V,AR 166 V6T.B.,Stilo Abart 20V,Marea 20V,Fabia SDi,Vento TDi