4Motion
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Nováček
Odpovědi: 0
u Seatu (Alhambra, Leon) je predepsano po 30tis.
olej i filtr....
jinde fakt asi sehnat nejde nez pres Skodu nebo IVG, ta tuba ma 275ml, doplnujici mnozstvi je 250ml, pocita se s tim, ze neco "vycvrndas"
jinak pri vymene bacha at nestrhnes imbus, byva to dost zatuhly/zarezly, radeji predtim prostrikat, poklepat, atd....
jinak mnozstvi se kontroluje kontrolnim sroubem pri teplote oleje 20-40´C (zjistis ve Vagu), hladina by mela dosahovat urovne plnici diry....
olej i filtr....
jinde fakt asi sehnat nejde nez pres Skodu nebo IVG, ta tuba ma 275ml, doplnujici mnozstvi je 250ml, pocita se s tim, ze neco "vycvrndas"

jinak pri vymene bacha at nestrhnes imbus, byva to dost zatuhly/zarezly, radeji predtim prostrikat, poklepat, atd....
jinak mnozstvi se kontroluje kontrolnim sroubem pri teplote oleje 20-40´C (zjistis ve Vagu), hladina by mela dosahovat urovne plnici diry....
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
haldex
Ja jsem chtel vymenit olej,ale nevím který imbus mam povolit. Jsou tam 3 nad sebou.Ví někdo který je na co.Mění ho dle servisuVW po 30tis.olej,po 60tis.olej+filtr. Dík 

Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
-
- Nováček
-
- Nováček
-
- Aktivista
jo plastovej kloboucek, ja jsem teda na golfu byl rad ze jsem se ho dotknul jednim prstem jak k nemu neni pristup je tam takovy ramino ktery se ma povolit a odehnouttomas.zahalka píše:rozumime si? - je to takovy plastový klobouček se žebrováním, průměr cca 5-7 cm....
ted jsem si to menil na Alhambře (uznavam, tam je asi vic mista nez na Golfu) a na Leonu (to by melo byt plus minus stejny jak u Golfa)....
TDI 4x4 90Hp --> 2++Hp

-
- Nováček
-
- Aktivista
treba jsem jen nesikovnejtomas.zahalka píše:tak nevim.... na Leonu i Alhambre to jde v pohode, a na TT nekdo myslim tady psal ze taky bez pripravku....
u Golfa to asi pujde tedy hure

tady je vyndanej ten filtr uz je tam ale videt na kterym byl miste, ja tem teda neprostrcim ani ruku

a tady uz je nasazenej filtr a na tom filtru je ten klic (prej stoji 45$)

TDI 4x4 90Hp --> 2++Hp

-
- Nováček