Číslo motoru TDI PD 110 kW
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Číslo motoru TDI PD 110 kW
Ahoj,
nevěděl by někdo, kde najdu číslo motoru na bloku u 1.9 TDI PD 110 kW?
nevěděl by někdo, kde najdu číslo motoru na bloku u 1.9 TDI PD 110 kW?
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Odpovědi: 0
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
Tak jsem to číslo sice našel, ale moc jistý tím co na něm si nejsem. Je k němu u této motorizace hrozně špatnej přístup díky sání k intercooleru a ještě dalším trubkám...
Jinak je možné, že mi číslo motoru začíná na AXR005? První tři písmena označují typ motoru, nebo to je jen kombinace písmen pro označení čísla motoru? Jinak nemám to jak porovnat s velkým techničákem, protože tam je proveden výmaz čísla motoru a v kopii velkýho německýho techničáku vůbec výrobní číslo nenalézám...

ano AXR je PD motormilan8902 píše:Tak jsem to číslo sice našel, ale moc jistý tím co na něm si nejsem. Je k němu u této motorizace hrozně špatnej přístup díky sání k intercooleru a ještě dalším trubkám...Jinak je možné, že mi číslo motoru začíná na AXR005? První tři písmena označují typ motoru, nebo to je jen kombinace písmen pro označení čísla motoru? Jinak nemám to jak porovnat s velkým techničákem, protože tam je proveden výmaz čísla motoru a v kopii velkýho německýho techničáku vůbec výrobní číslo nenalézám...
A kdyby se mi podařilo přečíst celé číslo, dá se někde na internetu krom originálního servisu Vw zjistit, jestli je tento motor opravdu 110 kW?;-) Jinak zjišťuji to proto, protože jsem byl minulou středu na brzdě a naměřil jsem o dost méňě než jsem měl, tak teď špekuluju čím by to mohlo být. Spíš to vypadá...doufám...na zhoršenou funkci váhy vzduchu.