Trojtlacitkove DO
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Trojtlacitkove DO
Nazdar,
Mam komfortku 799B a dvojtlacitkove DO (434MHz) vo vystrelovacom kluci. Zohnal som si trojtlacitkove DO a prisposobil ho, stym ze mi samozrejme funguju len dva tlacitka odomkni / zamkni. Da sa nejak prisposobit DO k mojej komfortke tak aby fungovalo aj tretie tlacitko (aby odomklo len zamok kuftra)? Hladal som tu na fore a Package to vraj rozchodil. Co treba spravit? Treba inu komfortku, prepojit / prip. natiahnut vodice alebo sa to da spravit nejak cez softwarovo?
Mam komfortku 799B a dvojtlacitkove DO (434MHz) vo vystrelovacom kluci. Zohnal som si trojtlacitkove DO a prisposobil ho, stym ze mi samozrejme funguju len dva tlacitka odomkni / zamkni. Da sa nejak prisposobit DO k mojej komfortke tak aby fungovalo aj tretie tlacitko (aby odomklo len zamok kuftra)? Hladal som tu na fore a Package to vraj rozchodil. Co treba spravit? Treba inu komfortku, prepojit / prip. natiahnut vodice alebo sa to da spravit nejak cez softwarovo?
na 433 Mhz-komfortka 799AH a podobné,tedy 2,5 gen immo trojtlačítko nikdy nebylo,krom první Fabie rok 2000-takový malý hybrid,sice vystřelovák,ale takový zakulacený,ale ta frekvence 433 u té fabie taky není přesná.Nebylo to 433,protože s komfortkou 799AH nešlo a taky to nebylo 434 protože s 799B taky nešlo.Byly tam nějaké ty desetiny MHz
Zaujimalo by ma ci uz niekto skusal tu napodobeninu za 16eur VAG trojtlacitkoveho vystrelovacieho (433MHz) kluca od firmy Siemens. Ako to funguje? Na prvy pohlad to vyzera na nerozoznanie od originalu. Aj kvalita plastu je na dotyk velmi podobna (na nerozoznanie). Lisi sa iba tym ze ma led umiestnenu v pravo hore a svieti na zeleno (u origo je led vpravo v strede a svieti na cerveno) a rozobera sa cely kluc naraz aj s DO na polovice pozdlzne (origo sa rozobera na dva kusi DO a kluc s IMM a napriec.) V pondelok dodam nejake detailne foto.