xenony O1

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
xandercage
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

xenony O1

Příspěvek od xandercage »

Zdravím, je možné, že xenony nějak časem ztrácí svítivost, pravé světlo mi svítí nějak míň a tak jako víc dožluta než levé, je možné, že je to žárovkou? Nebo je to spíš elektronikou v řj nebo startéru? VAG chybu nepíše. Díky
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Bude to lampou, vyměnil bych ale obě najednou, napiš uživateli s nickem milanšaran má origo za pěknou cenu.
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

jj vysvítí se projektory kkt udělaly to z plastu :roll:
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
nogis
Aktivista
Příspěvek od nogis »

Nejdřív bych je rozebral a podíval se jak na tom jsou. Ať kvůli vysvícený výbojce nekupuješ světla. ;)
VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm
jimyj
Sběrač informací

Příspěvek od jimyj »

Pokud to svítí míň do žluta tak na 100% sloupaný reflektor. Jak bylo výše řečeno, je to nastříklý na plastu - časem a teplem se to oloupe. Nechá se to vyměnit. Pokud seženeš od někoho poškozený světlo - třeba když drobně ťukne nebo trefí srnu a má ulámaný uchyty nebo popraskanej obal světla. Pak vyměníš celej naklápěcí vnitřek. Nový origo světlo stojí neco kolem 3500,- (bez traf).
Octavia I 1,9 tdi ASV, r.v. 2001
heno
Přispěvovatel

Příspěvek od heno »

taky mi to delalo, nejdriv do zluta, pak do oranzova az do cervena :( .....kdyz jsem dal druhou bylo to OK...skus prehodit vybojky mezi sebou a zjistis...ale asi to bude vybojka...pak je radsi vymen obe aby ti svitili stejne
O1, 1,9TDI, 66kW, AGR
xandercage
Přispěvovatel

Příspěvek od xandercage »

tak z vasich odpovedi mam hodne smisene pocity, zkusim vymenit ty vybojky, mel jsem lampy rozdelane a ten nastrik vypadal v poradku, moc tam ale videt neni (pouzil jsem zrcatko). Spis mi slo o tu informaci, jestli to muze byt i vybojkami.
dhfool
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dhfool »

Výbojky KO.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“