Záleží na důvodu proč tě to zajímá. Pokud jsi to ted pořídil a jezdilo to v CZ. Můžeš se třeba zastavit na STK. Kde jsou schopný cca 2 roky zpátky ti říct kolik to na stk mělo najeto. 100000 dolu poznáš...míň s obtíží.
Auto neni moje,ale je v rodine. Jazdi sa s nim uz skoro 2 roky. Na tachaci je nieco okolo 190-200 tis.,takze skutocnost tych 300 bude.A zistit to chcem pre zaujimavost.
Co Vag-tacho. Poradil by si s tym?
Alfa 156 2.4 JTD 100kw + Sarkan Chip+EGR Off+Katik na majzel - EX
Passat Variant 1.8T APU
nejlepší cesta, jak zjistit kolik to má skutečně najeto a co se autem ve skutečnosti dělo je zaplatit poplatek 500kč (nebo napsat nějakej ostrašující příběh z koupi auta) a máš to všechno..
Adresa je www.autotracer.cz, co mě překvapilo je to, že tam je i fotka mýho auta z roku 2002. Hlavně ja tam fakt přesně vypsaný, kolik to jakej měsíc mělo najeto, jaký to mělo bouračky a všechno, fakt super věc...
Tak som si to dal skontrolovať podľa toho čo poslal kolega a našlo mi že v roku 2008/9 mesiac auto malo 168 900Km a ja som ho kúpil v roku 2008/10 mesiac tak sú asi skutočné tie km.
chosepm píše:Záleží na důvodu proč tě to zajímá. Pokud jsi to ted pořídil a jezdilo to v CZ. Můžeš se třeba zastavit na STK. Kde jsou schopný cca 2 roky zpátky ti říct kolik to na stk mělo najeto. 100000 dolu poznáš...míň s obtíží.
spíš jen rok zpětně já byl s multikárou na STK a kolik měla najeto před dvěma lety technik nezjistil miloš