delphi ds55e
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Sběrač informací
delphi ds55e
nazor na delphi ds 550e.
Videl som to v Nitre ma to aj osciloskop len neviem ake ma parametre bolo to len take rychle predvedenie,software je taky isty ako pre DS150 ktora je u nas dost rozsirena myslim na Liptove. Zatial si to chalani co to maju pochvaluju ale nik nemal nic na porovnanie .Ja sa tiez rozhodujem medzi Delphi a KTS a mal som do teraz Texu podla toho co kupim usúdim co bolo akoze lepsie aj ked to sa neda tak povedat lebo to zavysi od moc veci... a kazda mutliznacka si preferuje urcite typy aut a systemov cize najlepsie je mat bud vsetky origo diagnostiky alebo viacere multiznacky ktore sa doplnaju.Akurat dnes som bol so znamym co ma Texu a vravel mi ze vsetko co mu nejde s texou ide s Delphi ;)aj ho to stve ked si porovná nakup ceny.Ak boh da a motyka streli tak mozno budem mat na skusku DS150 uz tento tyzden a poviem ti viac .Inak graficke prevedenie softvéru nieje az tak povedené ako u konkurentov ale zase vsetko ma svoje pre a proti 

-
- Sběrač informací
Mal som ho asi 20 min v rukach ale namal som moznost vyskusat osciloskop
ale podla parametrov ktore sa mi dostali do ruk je "slabsi" ako autoscop ale ale na nejaky ten zaklad asi postaci je dvojkanalovy a ma este extra 5 vstupy na rozne cidla/snimace .Snimac tlaku ,podtlaku,prudove klieste,prietokomer akurat ze origo snimace su dost drahe
chcelo by to preskumat ci by sa nedali napojit snimace aj od inych vyrobcov ceny su aj viec ako polovicne

-
- Sběrač informací
vsetky doplnky k telto diagnostike na www.rodon.pl/en/promocje/DS550E.pdf. je to v polstine ale da sa to prelozit cez translator. ale tie ceny
Tu je to lepsie opisane .Tvoj odkaz mi nesiel http://www.wegasklep.net/product.php?productid=32