Prosim pomoc, cim to je?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Prosim pomoc, cim to je?
Klepe mi koleso od vodica pri prejazde nerovnostami. Pokial brzdim a idem cez nerovnosti tak je ticho a anic neklepe , staci jemne bruzit a je klud. Koleso som mal velakrat uz dole, ale na nic som neprisiel. Ale pokial je koleso dole a je volny kotucu ked nieje dotiahnuty skrutkami od kolesa tak kotuc ma vôlu a ked donho udriem, tak je to ten isty zvuk(klepot kov a kov) Ale pri utiahnuti kolesa kotuc drzi pevne, lebo sa pritiahne. Mam passat B5,5 a tam sa kotuc neupevnuje skrutkou ale priamo skrutkami od kolesa. MOze to byt volna platnicka ktora bucha o kotuc, ale ked mam koleso dole, tak ziadnu volu nevidim medzi kotucom a platnickou. Som uz z toho zufaly. Na kotucoch je nabehanych 8 tisic km a su od Bosch.
Moze sa prejavovat este iny klepot napriklad ramien alebo ulezenia tlmica pri jazde a prestat pri jemnom brzdeni? mne to pripada ked sa pri brzdeni platnicka dotkne kotuca pri brzdeni tak prestane klepot a nic ine ma nenapada. Ale neviem ako na to prist a ako to odstranit.
Moze sa prejavovat este iny klepot napriklad ramien alebo ulezenia tlmica pri jazde a prestat pri jemnom brzdeni? mne to pripada ked sa pri brzdeni platnicka dotkne kotuca pri brzdeni tak prestane klepot a nic ine ma nenapada. Ale neviem ako na to prist a ako to odstranit.
- MirekX
- Aktivista
Odpovědi: 0
mě to dělala felcka, byly ošoupaný ty čepy plovoucího třmenu. Ale začalo to na 400 tis km.....
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

Vodiace capy mam nove, ale tie gumicky vnich som nemenil (teda ak si myslel gumove ulozenie bruzdica, tieto gumicky co je vnich vodiaci cap).
Stare vodiace capy boli hladke neporusene. Nenaúadlo ma ze mam vymenit aj tie gumicky, ze by to mohlo byt v nich. Ak by niekoho napadlo co to moze este byt tak nech napise. Dakujem
Stare vodiace capy boli hladke neporusene. Nenaúadlo ma ze mam vymenit aj tie gumicky, ze by to mohlo byt v nich. Ak by niekoho napadlo co to moze este byt tak nech napise. Dakujem