Tandemové čermadlo na PD
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Tandemové čermadlo na PD
Nazdar lidi.
Kupuju nové tandemové čerpadlo na PD 038145209N, je to od firmy Luk, je tam nějaký rozdíl oproti Bosch čerpadlům nebo je kvalita srovnatelná? Jaké doporučujete?
Kupuju nové tandemové čerpadlo na PD 038145209N, je to od firmy Luk, je tam nějaký rozdíl oproti Bosch čerpadlům nebo je kvalita srovnatelná? Jaké doporučujete?
Cena je 3600. Budu to kupovat na www.cc-autodily.cz . Co vy na to?
bosch ci luk skor ci neskor zacne ten tandem presakovat
ale keby som mal vyberat tak asi Luk kvoli lepsej moznosti ,,opravy-pretesnenia,, neskor, ak som to dobre vypozoroval tak Luk pouziva ploche plechove tesnenie v zadnej casti (kde to zvykne presakovat) a Bosch pouziva nieco ako ''o'' profilovu tesniacu snuru.

OOOO AUDI 100 C3 - s originalom spolocne iba typove oznacenie = prototyp s PD / Vorsprung durch Technik 

neplatí to pro novější verzi tu má už i bosch s plechemtomiisp píše:bosch ci luk skor ci neskor zacne ten tandem presakovatale keby som mal vyberat tak asi Luk kvoli lepsej moznosti ,,opravy-pretesnenia,, neskor, ak som to dobre vypozoroval tak Luk pouziva ploche plechove tesnenie v zadnej casti (kde to zvykne presakovat) a Bosch pouziva nieco ako ''o'' profilovu tesniacu snuru.

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Tady je noví RS 96KW KK za 11500kskuter.46 píše:Cena je 3600. Budu to kupovat na www.cc-autodily.cz . Co vy na to?

http://www.cc-autodily.cz/turbodmychadlo-fabia-2_2.html
G5 TDI - 66KW - 3X OFF + VB + čip a Plusko jede líp
G5+ko TDI -77KW + 3X OFF + Oleg Hybrid = 142 MAHA kw Mvolessoft
G5+ko TDI -77KW + 3X OFF + Oleg Hybrid = 142 MAHA kw Mvolessoft
ha, asi kopirovali od Luku, alebo Luk od Boschu ?Ladas píše:neplatí to pro novější verzi tu má už i bosch s plechemtomiisp píše:bosch ci luk skor ci neskor zacne ten tandem presakovatale keby som mal vyberat tak asi Luk kvoli lepsej moznosti ,,opravy-pretesnenia,, neskor, ak som to dobre vypozoroval tak Luk pouziva ploche plechove tesnenie v zadnej casti (kde to zvykne presakovat) a Bosch pouziva nieco ako ''o'' profilovu tesniacu snuru.

jo ale ktore tesnenie ? medzi motorom a tandemom alebo na samotmom tandeme a krytom vzadu ? ja myslel to zadne (ne od hlavy)

OOOO AUDI 100 C3 - s originalom spolocne iba typove oznacenie = prototyp s PD / Vorsprung durch Technik 

toto je Luk

a toto Bosch (asi,majitel foto je tu z DP len neviem kto, mohol by potvrdit znacku

ten Luk mi pride o nieco lepsi v tom tesneni a moznosti ,,napatlania,, silikonu v pripade netesnosti (pred tyzdnom som to pretesnoval a zatial ani kvapka

Jaký číslo je ten tandem od LUK? Já dnes schodil krycí dekl na LUK 038145209A z r.2001 a ejhle, místo plechu silikonový profiltomiisp píše:
toto je Luk
ten Luk mi pride o nieco lepsi v tom tesneni a moznosti ,,napatlania,, silikonu v pripade netesnosti (pred tyzdnom som to pretesnoval a zatial ani kvapka)