IR dalkac na central na toledu '96

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
ratas
Sběrač informací
Odpovědi: 0

IR dalkac na central na toledu '96

Příspěvek od ratas »

Zdar, nevite nekdo kde je jednotka pro central na toledu? Co mam servisni manual, tak jsem nasel, ze ma byt pod spolujezdcovym Airbagem, ale tam jsou jen dve relatka :( . Prijmaci jednotka je v zrcatku, ale predpokladam, ze by to mohlo mit jeste nejakou jednotku, kde se budou potkavat draty od spinacu v zamcich a z toho zrcatky, ale nejak ji nemuzu najit. Nejde mi central a docela blbe se mi kvuli tomu tankuje.
Dik moc za odpovedi.
Toledo 1L 1,9 TDi
sharik4x4
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharik4x4 »

A co nejde na centrálu? nejde dálka nebo celý centrál. Máš to naprogramovaný klíček-jednotka.Napiš co to dělá. (LOL)
Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
ratas
Sběrač informací

Příspěvek od ratas »

nejde nic, ani central ze zamku ani dalka, kdyz chci tankovat tak musim proklemovat jedno z tech dvou relatek at se dostanu k nadrzi, coz neni zrovna prakticke
Toledo 1L 1,9 TDi
sharik4x4
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharik4x4 »

Tak to nevím ,co s tím.Centrál je u toleda vzduchovej?Pamatuji si že s tim měly problémy i starý audiny.Měly taky vzducháče.Musí to být něco v jednotce centrálu.Nebo ten kompresor na vzduch.Možná byto šlo zjistit přes diagnostiku.Jinak nevím. (LOL)
Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“